17 de novembre del 2014

PxC anuncia candidatures a Tortosa, Amposta, Roquetes i la Sénia per a les municipals del 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- Plataforma per Catalunya (PxC) ja ha decidit els seus caps de llista a Tortosa, Roquetes, Amposta i la Sénia per a les municipals del 2015. En el cas de la capital del Baix Ebre, repetirà l'actual regidor Jordi Casanova, delegat territorial de PxC a les Terres de l'Ebre. A Amposta també repetirà el regidor Germán Ciscar, mentre que a Roquetes tornarà a ser el cap de llista Ramon Martí Moragrega, que ja va ser el candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals del 2011 i va assolir dos regidors. Finalment, a la Sénia el nou candidat serà l'empresari José Antonio Añón Osete, mentre que fa quatre anys ho va ser Jaime Monroy Torns. D'altra banda, la delegació de PxC a les Terres de l'Ebre assegura que té negociacions molt avançades per presentar candidatura a Deltebre i l'Aldea, al Baix Ebre, a més de Santa Bàrbara, al Montsià.

Imatge PxC

3 comentaris:

  1. Si algú vol ajudar a aturar els feixistes a les Terres de l'Ebre, que es posi en contacte amb Unitat Contra el Feixisme i el Racisme: info@unitatcontraelfeixisme.org

    ResponElimina
  2. ...pues estamos bien si la gente los vota, en 1925, los alemanes asi comenzaron, y miren como les fue...

    ResponElimina
  3. xusma, espero que no vinguen al meu poble

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta