1 d’agost del 2006

Creixement rècord de La Marfanta al juliol

La Marfanta ha registrat un increment espectacular de visites durant el mes de juliol, cosa que realment no esperàvem tenint en compte que molts dels nostres lectors habituals devien fer vacances (perquè confessem-ho: la majoria de vosaltres llegiu el bloc quan sou a la feina...). Per cert, aquesta foto meua és d'un dia que els de Televisió de Catalunya van entrevistar-me pel carrer de l'Àngel, per al programa Que m'has dit? que s'emet pel canal internacional de TV3. L'he posat pels qui encara no sabeu qui hi ha darrera de La Marfanta, i perquè és possible que molt prompte també torni a sortir per la tele...
Però bé, avui el que volem fer és balanç dels set primers mesos de l'any, gràcies al rapport de visites que ens envien la gent d'Estadísticasgratis.com. Per tant, podem constatar que durant el mes de juliol hem batut tots els nostres rècords de visitants. Més de 12.700 visites. En aquest sentit, recordeu que a finals d'abril vam informar que La Marfanta havia rebut més de 10.000 visites durant els primers quatre mesos de l'any. Ara, aquelles xifres ja han quedat per a la història, i fins i tot ens semblen insignificants tenint en compte quina ha estat l'evolució de visitants del bloc. Sens dubte, un dels motius del gran creixement registrat durant el juliol ha estat tota la polèmica per l'aparició de Fabio d'Aitona durant les setmanes prèvies a la Festa del Renaixement, però també la fidelització de centenars de lectors que troben en La Marfanta un lloc per informar-se, però també per opinar. En pocs mesos, hem aconseguit que la gent perdi la vergonya i comenci a deixar comentaris als blocs. Ja era hora, no? Gràcies a tots...

22 comentaris:

  1. Felicitats Gustau, realment ens agrada molt la Marfanta. Esperem que no baixi el ritme d'informació i comentaris durant les vacances,tot i que també te mereixes una mica de relax. T'animo a que continues amb el model i l'estil que has escollit i segur que la Marfanta no pararà de créixer, especialment a mesura que ens anem apropant a les eleccions. Bones vacances.

    ResponElimina
  2. Gràcies Gustau per tindre-mos informats!

    ResponElimina
  3. felicitats!

    :D

    ResponElimina
  4. Estic de vacances a la platja pero sempre que torno enseguida me conecto a internet per a llegir les últimes noticies a la Marfanta.
    Felicitats!

    ResponElimina
  5. Ja pots pensar en ampliar lo xiringuito ..... ;-)
    Aviat no s'hi cabrà!

    Gràcies pel bloc!
    Ets un crac!

    ResponElimina
  6. Només te puk felicitar per l'èxit que tens!!! realment són moltes entrades mensuals!! i per la faena feta!! estem tots més i millor informats!! un blog ja de referència a les TE!! altre cop: FELICITATS!!!

    ResponElimina
  7. Com sempre Krusty m'ha passat davant, jeje, només era per donar-te l’enhorabona.

    ResponElimina
  8. Com no, felicitats Gustau. Ets l'exemple que els periodistes poden implicar-se molt més en la informació des d'un altre punt de vista i mirant més a la xarxa.

    ResponElimina
  9. Desde BCN cada dia em conecto per vore que passa per les Tortoses, i t´agraeïxo la informació que hi ha, super actualitzada!! Merci, i sempre endavanT!!!

    Per cert,molt bé lo de la foto, ara ja sé qui ets, pq crec q som +0- de la mateixa quinta del 76!!!

    ResponElimina
  10. Sóc de la collita del 77...

    ResponElimina
  11. ayyyyy casi,jejje...si,si lo dicho et tinc vist de l´insti!!! et diré més...diria que de teatre...jejeje

    ResponElimina
  12. Ja saps que sóc un Marfanta adicte, felicitats una vegada més i a seguir!!! (ostres, i per fí t'he pogut posar cara!!! quan te veigue per Tortosa me presentaré!!!)
    Salut i endevant!

    ResponElimina
  13. En efecte, AA
    Vaig fer teatre a l'institut J. Bau.

    ResponElimina
  14. Felicitats, però aprofita també les vacances per descansar i gaudir-les amb els teus.

    Fins aviat Gustau,

    Manel

    ResponElimina
  15. Un allau de les teues gotes refrescants alleugen el meu coll irritat de tant de periodisme mercantilista. Que segueixin fluïnt. Felicitats

    ResponElimina
  16. Felicitats Gustau, la Marfanta és un dels pocs blocs que segueixo consultant dia a dia, fins i tot en caps de setmana.
    Algun dia ens hauràs d'explicar si tanta informació i de tanta qualitat penjada en un bloc no pot suposar una fugida de lectors (i per tant de clients) dels mitjans habituals en els que tu treballes....

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats Gustau!

    La feina ben feta, com ja saps, no té fronteres.

    Salut i per molts anys.

    Unioxtortosa

    ResponElimina
  18. Felicitats Gustau.

    La Marfanta dona un servei alternatiu d'informació barrejat en opinions personals que mai podrien fer-se en un mitja comercialitzat, això lligat en la noticia fresca com el bon menjar dels millors mercats és l'èxit del teu treball.

    Felicitats i Endavant Gustau.

    Del teu seguidor Domenicco Tomasso.

    ResponElimina
  19. Felicitats desde MeteoTortosa.

    Lluís

    ResponElimina
  20. Feliços gustos al millor rebost de la Mediterrània.

    ResponElimina
  21. Simplement: FELICITATS.

    Te les mereixes per la feina feta i l'oportunitat que ens brindes a tots per tal de continuar debaten i parlant de les nostres estimades terres de l'ebre

    ResponElimina
  22. Enhorabona des de Le Puy. Amb la Marfanta puc estar al dia d'allò que passa per casa!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta