1 d’agost del 2006

ERC d'Amposta adverteix que li costarà negociar amb el candidat socialista

Fonts d'ERC han reconegut a La Marfanta que serà complicat pactar després de les eleccions amb el candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta, Antoni Espanya. Per les persones que haurien de negociar i formalitzar un possible pacte, però també per una qüestió de prioritats polítiques. Des del punt de vista personal, els republicans consideren que seria més fàcil entendre's amb altres socialistes ampostins, com Lluïsa Lizárraga, o amb el candidat de CiU, Manel Ferré. En realitat, un dels fets recents que més ha molestat ERC és la pèrdua de part (400.000 euros) de la subvenció destinada a la residència d'esportistes del Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre, amb seu a Amposta. Per contra, el nou representant d'Esports a l'Ebre, el socialista Pere Montanyana (ampostí i home de confiança de Toni Espanya) ha beneït la subvenció sorpresa (550.000 euros) per "tapar les vergonyes" de l'alcalde de Tortosa i cofinançar el nou complex ciclista que s'ha de construir a la pedania de Vinallop. Finalment, a ERC també han molestat les crítiques a l'oposició light que han fet els republicans durant bona part de la legislatura. A més, a ERC confien que les diferents especulacions sobre el resultat electoral a Amposta canviaran substancialment, si finalment l'exconsellera Marta Cid esdevé la candidata dels republicans.

2 comentaris:

  1. No m'estranya que els socialistes critiquen l'oposició que ha fet ERC perquè no han fet més que dur-li l'aire a Roig. Ha estat una oposició que no ha fet absolutament res.No crec que els hi vagi massa bé a les pròximes municipals. Si els ampostins volen que la ciutat tiri endavant hauran d'escollir CiU o PSC.ERC és un grup molt fluix.

    ResponElimina
  2. No els hi fara falta negociar amb ningú..."Estan verdes...." Bla bla bla...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta