12 de febrer del 2007

Tortosa inicia la reordenació que permetrà crear 400 aparcaments

L'Ajuntament de Tortosa ja ha començat la reordenació del trànsit en 13 carrers, per aconseguir una circulació més fluïda i la creació de més de 400 places d'aparcament als barris de Ferreries, el Temple i Remolins. El carrer Alcanyís, al costat de l'estadi municipal, ha estat el primer carrer on els antics aparcaments en línia s'han convertit en places de pàrquing en bateria, passant de les 35 places en línia a les 71 amb doble bateria. Per tant, l'Ajuntament tortosí ha aconseguit 36 noves places d'aparcament en aquest carrer proper a la plaça de l'Estadi. De fet, a la mateixa plaça també té previst regular els estacionaments que ara es fan de manera incorrecta a la illeta de davant de les piscines, amb la creació de 10 places d'aparcament. A Ferreries també tindran més places de pàrquing els carrers Pizarro, Elcano, Arnes i Migdia, fins a assolir les 195 places. Al barri del Temple, els carrers beneficiats amb 96 noves places seran el carrer Rierol de Caputxins, Rosa Maria Molas i Vergès Paulí. A l'avinguda de Remolins, al carrer Pintor Casanova i a l'avinguda Felip Pedrell preveuen crear 144 places.

El Punt (11-Febrer-2007)

Foto: Ajuntament de Tortosa

28 comentaris:

  1. Per favor que algú amb seny fique ordre a l'AV. Felip Pedrell i a l'av. Remolins. Resulta que creem un nou carrer amb doble vial, i en menys de quatre anys en suprimim un per ficar aparcaments. Molt bé!!! Penosa gestió.

    ResponElimina
  2. Com bé diu el company, és penós lo de l'Avinguda Remolins (la que baixa de Bítem). Dissabte hi vaig passar i davant de mi anava una màquina excavadora i tenia que anar mirant de no tocar als cotxes que hi havien aparcats.
    Inclús vaig veure cotxes grans (monovolums i furgonetes), amb les rodes del davant dalt la vorera, ja que si no segur que el "cul" surt fins mig carrer.
    I a l'Avinguda Felip Pedrell, allò és demencial, necesites un 4x4 per a passar, més clots segur que no n'hi han. No havien d'asfaltar aquest carrer desprès de fer no se quines obres?

    ResponElimina
  3. Afegiré que mentre l'Ajuntament imposa la bateria a la perifèria, al bellmig de la ciutat el Mercat ocupa la Generalitat impunement tots els matins, davant la mirada perduda de tothom que entra a l'edifici consistoral. Ells diran que no tenen on deixar llurs furgonetes i camions, també berlines i utilitaris: Mentida. Altra cosa és que els aparcaments assignats al Mercat estiguin sempre ocupats per vehicles particulars, potser d'ells mateixos.

    Sigui com sigui, per què es consinteix aquest abús?

    ResponElimina
  4. Vaja nyap!. Este cop l'han cagada i ben cagada. De quin minicervell ha sortit esta idea?

    ResponElimina
  5. L'avinguda Felip Pedrell es una carretera, pendent de ser transferida a l'ajuntament.
    Durant l'any 2007, segurament a la segona meitat de l'any l'avigunda sofrira una tranasformació necesaria, i quedarà igual de bé que l'avinguda de la Generalitat, les de l'administració son lentes. Però penso que es millor esperar a que la Generalitat de Catalunya ho arregle i ens transfereixi l'avinguada arreglada, que no com volia fer el senyor Felip Puig que en la volia encolomar tal i com esta.

    ResponElimina
  6. Visc a l'avinguda de Remolins, i ara puc aparcar.
    Estic content de poder aparcar a prop de casa.

    ResponElimina
  7. Potser els que ara es queixen es perqué ara no poden fer curses com abans.
    A mi hem sembla molt be, han matat dos moixons d'un tir, han fet aparcaments i a més la gent no corre.

    ResponElimina
  8. Els aparcament en bateria son per a cotxe, els tot terrenys i les furgonetes no poden aparcar als aparcaments en bateria.

    ResponElimina
  9. Ben aviat veureu les llustroses ratlles blanques convertir-se amb blaves....Aprofiteu!

    ResponElimina
  10. De categoria

    ResponElimina
  11. Com podem veure com a negatiu, el fet de que hagin creat places d'aparcament?

    ResponElimina
  12. Quan s'ha de felicitar, s'ha de felicitar. I la creació de 400 noves places d'aparcament (en alguns casos caldria parlar de regularització com l'illa que havia al davant de les instal.lacions esportives on tothom ja aparcava)és una bona notícia. Sovint hem vist com s'han suprimit aparcaments per la proliferació de zones de càrrega i descàrrega, increment amplària pas de vianants, cruïlles, etc. Incrementar el nombre d'aparcaments disponibles és una molt bona notícia. Cal ser realista. La ciutat és dels ciutadans....que tenen cotxe.

    ResponElimina
  13. Que es vulgue ampliar la zona d'aparcament em sembla molt bona idea, el problema es quan ho realitza gent amb una incompetència més que manifesta (només cal recordar la superrotonda de l'estació de tren),han quedat uns carrers super menuts, a remolins donava goig circular-hi, ara necessites un copilot per fer-ho. A Ferreries nord semblen camins de cabra, amb una motocicleta hi tens un fart. Facin coses...però ben fetes

    ResponElimina
  14. Alguns dels darresrs comentaris m'ha tranquilitzar una mica, ja que els comentaris del principi eren demoledors.
    Pel que fa al tema, estic totalment d'acord amb aquella persona que ha dit que s'han creat aparcaments i a sobre en alguns llocs conseguim reduir la velocitat.

    ResponElimina
  15. Pos jo penso que potser ara no haurem de patir pels besties que feien curses a l'avinguda de remolins i anirem mes tranquils en los crios pels carrers.

    ResponElimina
  16. Aquests aparcaments que tan positivament valorem ; están en fase promocional....Després a pagar tothom!!!

    ResponElimina
  17. Estàs segur Mc Calan? Creus que es poden crear 400 nous llocs d'aparcament i al poc temps reconvertir-los en zona blava? O tens molt bona informació o en aquest cas potser t'equivoquis.

    ResponElimina
  18. Penso que potser, aquestos de la queixa continuada son els que deixaven els cotxes en doble fila, sino no entenc les queixes.
    Com a veí del carrer Alcanyis felicito a l'ajuntament.

    ResponElimina
  19. Ja m'imagino el dia de mes afluencia d'expoebre: excepte els de Bitem, Tivenys i Benifallet ( que podran girar despres de l'escorxador), la resta cap a l'embut..i amb un sol carril. No obstant aixo, cal felicitar-nos pels nous aparcaments i nomes lamentar que durant tres anys hagui hagut problemes de pintura i pintors, i ara, en 48 hores s'ha pintat mitja Tortosa .
    Eleccions potser?

    ResponElimina
  20. aparcaments, val, però fets amb els peus, despres de "facilitar l'augemnt desmesurats d'habitatges superant amb escreix l'altura mitjana de Remolins.
    Imprevisions, que ja savem a qui han afavorit.
    Mals pedaços que desfan més que fan.
    Urbanisme pre-conciliar.
    Ara, la coa de Descarrega ja arriba molts cops a les Carpes... aviat fins les hortes.
    Auuuuuuu, inútils!

    ResponElimina
  21. que los detengan!
    que son unos penosos!
    inutiles y avariciosos
    que solo quieren medrar!
    eooooo!
    que el urbanismo
    tiene algun sentido
    y xiquillos
    hay QUE CALCULAR!
    eoooo!
    eleeeee!

    ResponElimina
  22. Perque s'ha reduït la velocitat a l'Avinguda Remolins?

    No serà que fins els més inconscients que fan carreres per la ciutat veuen que és perillos.

    Probeu de sortir per algun carrer perpendicular a l'Avinguda. Ja m'ho direu.

    El problema d'aparga amb bateria es que no tens visibilitat de qui ve.

    Però de totes formes vull felicitar per aquestes 400 places. A la fi el que compten són els resultats, i no la seguritat.

    ResponElimina
  23. Opinar és licit, insultar no.
    Aquells que opinen darrera de l'anonim estan en el seu dret.
    Aquells que insulten darrera de l'anonim son uns covards.

    ResponElimina
  24. Jo el que crec que no s'ha d'insultar, no per això ets mes valent o menys.

    ResponElimina
  25. Completament d'acord amb l'anònim anterior. Jo, moltes vegades he cascat fort però he intentat no insultar. I en el meu cas escric com anònim perquè no estic disposat a opinar amb la cara descoberta i em crucifiquen amb anònims. O s'elimina l'opció anònim o jo seguiré anònim. Gustau que punyetero que ets. Amb els anònims aconsegueixes més suquet, eh!!!!

    ResponElimina
  26. I sino, que lh'i pregunten a Maritxell Roige el comentaris que rep al seu bloc des de que va decidir no acceptar anonims.

    ResponElimina
  27. Felicitats al ajuntament, amb la creació de 400 noves places d'aparcament estan fent un favor al medi ambient, això si que és potenciar la mobilitat sostenible ja ja ja. Ens estan insitant a agafar més el cotxe, clar com ells mai pasegen pels carrers de Tortosa perquè els hi cauria la cara de vergonya a més d'un.

    ResponElimina
  28. Remolins!
    Vine a veure l'etern embús!
    Som diferents!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta