12 de febrer del 2007

Tortosa ja té gairebé a punt les obres d'adequació de l'Espai Sant Domènec

L'Ajuntament de Tortosa està enllestint els treballs d'adequació de l'església de Sant Domènec, amb l'objectiu de dotar la ciutat d'un nou equipament que serà l'escenari d'actes culturals i institucionals, però que també serà la seu del futur Centre d'Interpretació de la Festa del Renaixement. L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va comparar l'Espai Sant Domènec amb el Saló de Cent de Barcelona, «l'escenari més solemne» de la capital catalana des del punt de vista institucional. Sabaté també va recordar que amb la recuperació de l'església de Sant Domènec es posa un altre gra de sorra a la recuperació de tot el conjunt dels Reials Col·legis, després que l'escola oficial d'idiomes s'instal·lés també al convent dels Dominics. Aquesta aposta es completarà amb la urbanització del carrer Sant Domènec, i per tant es tracta d'una actuació molt destacada per a la recuperació del nucli històric, a través del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat). L'empresa Urcotex, que també ha rehabilitat les catedrals de Tortosa i Barcelona, té previst completar les obres a la primavera, ja que falta enllestir la instal·lació elèctrica i acabar de col·locar el mobiliari de fusta per ressaltar millor l'espai.

El Punt (10-Febrer-2007)

Foto: Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Pues el carrer d'accés dona fàstig les escales que pugen cap al Castell i les cases del voltant no te digo. Estan plenes de pixerades, brossa, restes de menjar... Los serveis de neteja hi van passant però hi ha una colla de marranos que fan una foguera per la nit, que no saben el que és un contenidor (tampoc n'hi ha cap per allí) i que no paren d'embrutar. Una mica de vigilància no aniria malament per imposar una mica de civisme.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta