12 de febrer del 2007

Lahosa vol iniciar la reforma de les instal·lacions esportives de Tortosa abans de les municipals

El regidor tortosí d'Esports, Sisco Lahosa, va anunciar que la setmana que ve es reunirà amb el president del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de definir com serà la pista d'entrenament que s'ha de construir a l'actual camp de terra de l'estadi municipal. De fet, Lahosa va remarcar que la seua intenció és que la reforma de les instal·lacions esportives puga començar abans de les eleccions municipals, amb l'enderrocament de l'actual velòdrom i l'inici de les obres del centre de tecnificació ciclista de Vinallop. «Quan iniciem l'àrea ciclista de Vinallop, també tirarem endavant les noves piscines i la nova zona d'aigua i salut», hi va afegir Lahosa, que va mostrar-se confiat d'aconseguir el suport de tots els grups municipals. «He parlat amb totes les forces polítiques i no és una proposta partidista ni electoralista, ja que jo no m'he de tornar a presentar», va precisar el també portaveu d'ICV. Lahosa va remarcar que la seua proposta és un projecte «integral», que beneficiarà tota la ciutat, i va lamentar l'any i mig que s'ha perdut per construir les noves piscines.

El Punt (10-Febrer-2007)

3 comentaris:

  1. Aquest senyor comença a semblar el Quijote Tortosí, amb el permís de Franquet. Encara no se n'ha adonat que està més sol que la una. Ni Sabaté, ni la resta del govern li pensen tirar un cable. A sobre este xicot no repeteix com a regidor perquè se l'han carregat els seus companys d'IC. Mare meua!

    ResponElimina
  2. El bon amic Siso Lahosa ja fa dies que ha perdut el nord. L'han estafat els seus "companys" de govern.

    Es tornarà a quedar aïllat. Probettttttt!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. I ara mos gastarem los pocs diners en una pista d'entrenament? Fes-ne una d'oficial i no intentis tapar la boca a les associacions esportives i les teues vergonyes en un nyap!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta