12 de febrer del 2007

Tortosa aspirarà als premis d'un canal temàtic de turisme

La ciutat de Tortosa ha estat seleccionada pels premis estatals de Turisme del Canal Temático de Turismo, que emet a través del satèl·lit Hispasat i que es pot veure al dial 302 dels abonats a la plataforma Digital+ que estan orientats a aquest satèl·lit. Tortosa aspirarà al premi de millor iniciativa d'oci cultural, que s'entregarà a l'abril en una gala al Palau de Congressos de Madrid. Així, un equip del canal ha estat a Tortosa per enregistrar imatges de la ciutat, als Reials Col·legis, al castell, a la catedral i al riu. La regidora de Turisme, Dolors López, va remarcar ahir el fet que Tortosa haja estat seleccionada per competir amb ciutats més grans com ara Granada, Conca i Santander.

El Punt (10-Febrer-2007)

3 comentaris:

  1. Potser siguin els mateixos premis en els quals Amposta crec que té una menció honorífica pel projecte Ciutat Digital. Això sortia en aquest número de la Revista Amposta.

    ResponElimina
  2. Tortosa sempre aspirant...Tenim que anar en compte que amb el que ens toca aguantar no "expiressim"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta