9 de febrer del 2007

El web d'IPE de l'Aldea incorpora dibuixos animats amb acudits polítics

El grup municipal d'Independents per l'Ebre (IPE) a l'Aldea ha incorporat recentment acudits polítics al seu web, i pel que ens explica el seu portaveu, Jordi Gas, l'aparició d'aquests dibuixos animats han disparat el número de visites a la pàgina. El web d'IPE de l'Aldea, que també té un fòrum d'opinió força dinàmic, recull les intervencions als plens i altres dades polítiques, com els resultats a les diferents eleccions o els recursos i al·legacions presentades pels independents. Als dibuixos animats del web d'IPE, que ens recorden l'estil de Juan Padrón i d'alguna manera entronquen amb la vella tradició catalana de la premsa humorística i política, són constants les crítiques a l'equip de govern d'ERC i CiU, tot i que també s'intueix alguna referència a l'exalcalde Francesc Blanc. En el següent vídeo podeu veure algun d'aquests acudits gràfics...

3 comentaris:

  1. El que vaig a relatar no res que veure amb el tema però no se fer-ho d'altra manera. Avui, he viatjat en tren fins BCN.Pels altaveus avisen que arribem a "Crampredo",si "Crampredo", després que ho fem a l'estació de l'Aldea-Amposta (i Tortosa ?), després a "Cramarles"...Els altaveus quan es refereixen a Tortosa, pronuncien " Turtosa".Pregunto: qui els asessora ? o es que tan els hi fa ?.

    ResponElimina
  2. .... padrón i les mítiques "vampiros en la habana" i "más vampiros en la habana"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta