12 de febrer del 2007

Tortosa decideix que la fira Expoebre d'enguany ja podrà fer-se al nou pavelló de Remolins

L'Ajuntament té previst acabar en breu les obres del recinte i dels accessos

El regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, va anunciar ahir al migdia, en el marc de la comissió informativa de fires i festes, que l'Expoebre 2007 podrà fer-se al nou pavelló firal de Remolins. Fins fa pocs dies, l'Ajuntament de Tortosa encara dubtava entre inaugurar el pavelló amb l'Expoebre o bé programar-hi algun tipus de fira monogràfica, com l'Autoparc. Però les obres avancen a bon ritme, i Fira de Tortosa ja treballa per poder deixar el parc municipal i traslladar l'Expoebre amb èxit.

La setmana passada, l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, ja va anunciar que estaven a punt de decidir si l'Expoebre d'enguany podria fer-se o no al pavelló i al recinte firal que s'està acabant de construir a l'horta del Pimpí. «Una cosa és que el pavelló estiga acabat, i l'altra que s'haja resolt l'accessibilitat a la zona, necessari per poder portar-hi la fira», va advertir Sabaté amb motiu d'una entrevista publicada per l'Agència Catalana de Notícies. Segons l'alcalde, la decisió final depenia de l'evolució de les obres, i també de les previsions que tinguessin el conjunt d'empreses que realitzen els treballs. Així, Sabaté va detallar que si no es tenien totes les garanties perquè el pavelló i el recinte puguin estar a punt, farien un acte inaugural amb una fira més petita, del tipus de l'Autoparc. «Sobretot volem que els ciutadans puguin veure el nou pavelló», va concloure.
Per tant, la reunió de la comissió informativa de fires i festes va servir perquè el regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, anunciés ahir que la decisió ja estava presa. La fira multisectorial Expoebre ja no es farà enguany al parc municipal, sinó que podrà traslladar-se al nou recinte firal de Remolins. Aquesta decisió també serveix per tancar definitivament els dubtes que fins ara hi havia sobre la idoneïtat de traslladar la fira Expoebre al nou pavelló de Remolins, i que fins i tot havia manifestat el mateix regidor de Fires en algun moment. De fet, Lluís va haver de matisar després les seues declaracions, per refermar que l'Expoebre podrà créixer i professionalitzar-se al nou recinte.

> L'hora d'atreure nous expositors

Després de dècades celebrant la fira multisectorial al parc municipal Teodor González, el trasllat de l'Expoebre al nou recinte de Remolins permetrà oferir noves possibilitats d'exposició interior a sectors que necessiten un pavelló tancat, com la indústria del moble. Amb la posada en funcionament del pavelló, que té una planta de més de 7.000 metres quadrats, Tortosa passarà a tenir un gran recinte cobert, ideal per aprofundir en la línia d'aquest tipus d'oferta vinculada a la indústria que envolta el món de la llar. D'altra banda, Fira de Tortosa espera que la novetat del recinte també siga un valor afegit, per atreure els expositors que encara no han decidit presentar les seues novetats a Expoebre. A més, el nou pavelló tindrà una plaça frontal d'uns 5.800 metres quadrats, encara que el recinte firal tindrà més de 80.500 metres quadrats.

El Punt (10-Febrer-2007)

18 comentaris:

  1. Que Déu ens agafe confesats a tots plegats!. Esperem que tinguen ben previst el tema de la circulació de vehicles, el tema de l'estacionament, i sobretot que no plogue ... ai ai ai. Per cert, i el tercer pont per a quan?. Suposo que ara que venen eleccions municipals ens tornaran a presentar en el marc de la Fira un magnífic 3D del futur pont de Tortosa que no té ni finançament ni projecte.

    ResponElimina
  2. M'agradía saber l'opinió dels expositors ...Encara no he llegit a cap expositor que es pronunciï..

    ResponElimina
  3. Ah! ... però és un pavelló firal?. Bé ja ens anem aclarint. Per tant el bon amic Sisco Lahosa ja no té pavelló esportiu.

    Caldrà veure com superem el coll de botella de davant el Palau del Bisbe!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. El coll de botella pressupostari, vols dir ...No?

    ResponElimina
  5. Espero que la Fira de Tortosa pugui obrir les portes al nou recinte firal de Remolins.Es una bona inaguració però tambe estaria be que es fes una gran festa. El recinte serà polivalent i per tant també esta pensat per que Sisco pugui fer coses d'esports,i altres events, per cert el tercer pont serà una realitat molt aviat tot i els tortoescéptics.

    ResponElimina
  6. A l'últim anònim. Ets jove, no? Coneixes la història de Tortosa dels últims 30 anys? No hem estat capaços de fer ni un troset nou de murs al riu des de la democràcia. Algú es creurà que naixerà un pont com si es tractés d'una exhuberant selva d'algues al mig del riu?

    ResponElimina
  7. Jo per si acàs no aniré, ja que hi ha el risc d'una cituació catastròfica, per si les mosques val més esperar. Ja m´ho contareu.
    P:D:que s'han vegut l'enteniment!

    ResponElimina
  8. Parlant de tortoescèptics em fas pensar en torto-il.lusos..Qué bonica que es l'iusió!! Aqui fa falta mes realisme y adaptar-se a les necesitats reals del municipi, i no somiar truites volant ni en grandeses absurdes que fan trontollar l'estabilitat presupostària d'un ajuntament.No som res mes del que som! per molta historia que hagi al darrere. "Agua pasada no mueve molino"

    ResponElimina
  9. pobres remolinencs, bitemeros i tivenxans!

    A patir s'ha dit!

    I imagineu la resta de Tortosa .... o tothom no voldrà aparcar a prop?

    ResponElimina
  10. Este pavelló serà un fracàs, perdó, serà un FRACÀS. Mal situat, mal comunicat ... un merda vaja.

    ResponElimina
  11. Veig, més aviat llegeixo que la gent de Tortosa no canviarem mai, som catastrofistes, queixons i, com és natural aquí no es fa mai res bé, això sí, als pobles del costat tot és millor, no?
    Ah?, i si tant patiu per l'aparcament perquè no practiqueu el sa esport d'anar a peu? Segur que tots els que us queixeu sou els que despres reclameu carril bici, més bicis, més esport i més velòdrom, moveu el el cul ja veureu que be us anirà.

    ResponElimina
  12. Això acaminem, aparquem el cotxe al Sabeco, el carrefur i caprabo. Ja s'han utilitzat publicament en altres festes aquests aparcaments.

    I si no n'hi ha prou, a Caro caben una vintena de cotxes també.

    Vinga a fer Esport.

    L'utilització del parc firal per l'esport l'entenia d'un altra manera, però ja m'esta bé. Felicitats

    ResponElimina
  13. AL DAMUNT CÍNIC!
    Ojo que els socialistillos no passarien ni de la primaria.
    A seguir en la bena als ulls.
    Visca Sabaté!
    Que mos porta d'excursió

    ResponElimina
  14. Algú s'ha preguntat si el flamant Pavelló Firal está ubicat en "zona de domini hidráulic"..??

    ResponElimina
  15. Penso que si ho estará; pero suposo que tindrán els preceptius permisos no??

    ResponElimina
  16. Algun any, ens quedarem sense fira multisectorial perque de sempre les inundacions son en aquella data no??

    ResponElimina
  17. I d'aquest terç algún dia no es fará per la inundabilitat d'aquests terremys...Al temps...

    ResponElimina
  18. Que ningú s'enganyi: el pavelló no estarà enllestit, però tot i així s'inaugurarà Expoebre perquè Sabaté estarà en periode electoral i necessitarà escenificar elq ue ell creu que són èxits. Un mecanisme, per altra banda, -el d'inaugurar coses inacabades en època preelectoral- que és antic com la història de Tortosa. No recordeu com se va inaugurar en el seu dia el Teatre Auditori Felip Pedrell? Espero que el pavello de Remolins tingue una sort diferent i que tot i inaugurar-lo abans d'hora, tinguen la delicadesa de finalitzar-lo i esmenar el errors catastròfics que s'hi estan cometent.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta