30 de març del 2007

Amb una sola roda per l'avinguda de la Generalitat (de l'autor de 'Bombes casolanes')

L'autor d'aquell estremidor vídeo que ens mostrava uns joves tortosins fabricant bombes casolanes, per intentar passar millor l'avorrida tarda dels diumenges, ens ha deleitat ara amb una altra ocurrència. S'ha fet enregistrar en vídeo fent un cavallet, és a dir, anant amb una sola roda de la moto per bona part de l'avinguda de la Generalitat, des del Carrilet fins a la rotonda del Bimil·lenari. Ho acabo de veure ara a You Tube.

14 comentaris:

  1. Gustau, està clar que estàs en tot, però considero que, més que donar publicitat a aquest jove (pel que es veu avorrit i només amb idees de "bomber")s'hauria de posar en coneixement de les autoritats perquè el sancionessin.

    ResponElimina
  2. Totalment d´acord amb el comentari anterior;és el que volen : que s´en parle d´ells; aquest problema és molt habitual al pont de l´estat i la gent que va amb vehicle s´ha de posar a la seva dreta per donar-los pas. Jo ho faig al revés : em poso tope a l´esquerra i els veus com rectifiquen .

    ResponElimina
  3. Se on vius i com et diuen.
    Vaig veure com hu enregistraveu

    ResponElimina
  4. On estan els policies de elite que te l'Ayuntament de tortosa per paliar una conduccion negligent i temeraria, es que en tota la avenguda de la generalitat que te com a minim casi un kilometre de llarga no hi habi cap patrulla, on estan els 50 i pico de Policies locals que paguem els tortosins.
    Sr. Cap de la guardia urbana de Tortosa i Sr. Batlle on esta la seguretat vial en termes de transit

    ResponElimina
  5. el tros x on fa el caballet no és ni un kuart de l'avinguda generalitat

    ResponElimina
  6. Se podria hostiar a vere quina cara farien suns pares

    ResponElimina
  7. yo em peso que tambe es culpa del alcalde. dirien alguns

    ResponElimina
  8. Aquest noi és el jackass de Tortosa. Veu com els polítics de la seva ciutat juguen a veure qui la diu més grossa i ells fan el mateix al carrer.En una ciutat que no és capaç de tenir un cine, ni una discoteca, ni un casal de joves, ni una pista de carting, ni una bolera, etc etc ningú s'hauria d'escandalitzar de que una persona faci això. L¡escandalós és que Tortosa no tingui rés de tot el que he anomenat. Vergonya!!!!! Polítics de Tortosa. Vergonya!!!!!!

    ResponElimina
  9. Quan jo era una mica més jove tampoc hi havia res de tot això, i no he sortit (crec) tant i tant imbècil. Més que dels polítics, un s'hauria de preguntar en què pensen els pares de la criatureta

    ResponElimina
  10. i a criatureta ningú li vol preguntar res?
    potser ens ensenyaria moltes coses que els ulls cansats no veuen
    ja fa molts anys que esta mena de curses es produeixen
    i lo control de motos es = zero sabatero

    ResponElimina
  11. Jo el que trobo espectacular es que es creui amb dos autobusos

    ResponElimina
  12. La criatureta lo que voldrà serà molta moteta, molta playstation, molta Sala Metro i més bé poquet d'esforçar-se. I suns pares li ho consentiran.

    ResponElimina
  13. Este tio mereix un monument!
    Pardills!
    Puretes!

    ResponElimina
  14. Un monument al Pla d'Abària és lo que tindrà...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta