30 de març del 2007

L'oposició fa el buit a la conferència de balanç de l'alcalde d'Amposta

Com que no vaig poder assistir a la conferència que l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, va pronunciar ahir al vespre convidat pel Col·legi de Periodistes i l'Associació de Comunicadors de la Regió de l'Ebre (ACRE), avui m'he afanyat a connectar-me al bloc del company Manel Zaera. Per tant, podeu tenir una primera crònica de la conferència de Roig clicant aquí mateix. El que m'ha sorprès, com diu Manel, és que cap membre dels partits que actualment estan a l'oposició assistissin al balanç de l'alcalde. Només pel fet que Roig ha estat l'alcalde d'Amposta durant els últims 20 anys i ara es retira, i perquè era la primera vegada que s'organitzava una conferència pública d'aquest tipus (amb preguntes dels periodistes), crec que valia la pena assistir-hi. De fet, dimecres va fer-se també la conferència de l'alcalde de Gandesa, i al públic hi era el president de la cooperativa i candidat de CiU, Pere Royo, escoltant les paraules de Miquel Aubà. És impensable que el 2 de maig, quan féssim la conferència de Joan Sabaté a Tortosa, no hi siguin la majoria dels candidats de les altres forces polítiques, o com a mínim gent d'altres partits que no siguin el PSC. A vegades se'm queixen que els periodistes ebrencs parlem massa de la política de Tortosa, quan a Amposta també passen moltes coses. Però quan passen coses així, em pregunto si l'oposició ampostina està interessada realment en allò que es fa al seu ajuntament.

Foto: manelzaera.blogspot.com

15 comentaris:

  1. Bon dia, sóc Carles Gonzàlez, portaveu del grup d'erc a l'ajuntament d'amposta, nomès dir-vos que ningú m'ha informat ni ofifial ni extraofialment d'aquesta conferència, a la qual per cert m'hagu'es encantat assistir. Si us plau contrasteu les notícies avans de fer acusacions com "fer el buit"

    Salut !

    ResponElimina
  2. fer el buit no és la paraula, és fer BOICOT

    carles, igual no t'ha dit res la candidata.

    ResponElimina
  3. Suposo que amb candidata et refereixes a Marta Cid, bé per una banda dir-te que Marta no forma part de l'actual consistori d'Amposta per tant no és representant de la oposició de l'actual ajuntament i per altra banda a Marta com a candidata tampoc se li ha dit res.

    Carles Gonzàlez

    ResponElimina
  4. Sr. Gonzalez, es veu que al convertir-se en polític (un altra raça) va tot per invitació. Jo no soc polític i em sento interessat amb les noticies de les meves terres, i ja fa dies que se lo d'aquestes conferències. Però bueno com li he dit abans, al ser de un altra raça i ser superiors a la resta dels mortals, sel's té que invitar personalment

    ResponElimina
  5. Com a regidor a l’oposició al ajuntament d’Amposta he de dir que ningú em va convidar, ni tan sols informar. De saber-ho, evidentment, tampoc hauria anat.
    Per cert he llegit a un setmanari que Mas va dir que “Roig ha estat un monstre de la política” . Segons el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans (el vell) monstre és: “Ésser fabulós que presenta una conformació contrària a l’ordre natural, com és ara una combinació d’home i de bèstia o de dues o més bèsties diferents”. O també: “Persona d’una excessiva lletjor, deformitat, dolenteria, crueltat”. Segur que el va voler lloar??

    ResponElimina
  6. hola, soc el mateix anònim de les 2.09, avui ni ha per tots, Sr. Ferré, si en lloc d'una xerrada hagues sigut una xerrada amb dret a percepció d'assistències estic segur que hagues anat, !!politics!!

    ResponElimina
  7. És curiós perquè Zaera diu "a banda de les persones que hi eren per motius professionals, la majoria eren membres de la llista de CiU a les eleccions municipals o simpatitzants", ell per quin motiu va anar (professional del periodisme no ho és) ???

    D'altra banda no és d'extranyar que l'oposició de l'ajuntament no hi anés, possiblement no van assabentar-se però d'altra banda per a ells no deu seu prou important el balanç d'una legislatura, evidentment no es mereixen governar una ciutat de la qual ja han "dimitit".

    Moreno, és evident que "a Amposta també passen moltes coses" però els periodistes fan com si no passessin (tu saps el perquè?), en canvi a tortosa es pixa un moixonet i ja és una gran notícia. Això és periodisme o fan allò pels que se'ls paga/subvenciona?

    ResponElimina
  8. Sr. Ferré quan Mas va dir "monstre" referint-se a Joan Maria Roig i Grau, evidentment ho deia en un sentit diferent al del diccionari, i vostè ho sap molt bé. Roig serà el polític que ni vostè ni cap dels seus a Amposta podran arribar a ser. Què li farem ara resulta que els socialistes ampostins quan tenen ràbia-envaja busquen als diccionaris el significat real d'una paraula.

    Per cert, a l'acte en el que Mas va dir això, l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta estava ple a vessar, més de 500 persones diria jo i perquè no podria entrar ningú més (gent dreta, gent asseguda a les escales, es van posar cadires a banda de totes les butaques de l'auditori, ...). A aquest acte el Sr. Ferré tampoc va anar tot i que s'havia anunciat pels carrers amb un cotxe amb megafonia.

    ResponElimina
  9. A mi me sembla que Roig és bastant monstruós...

    ResponElimina
  10. Segur que ningú d'ERC ho sabia? Jo més aviat crec que la candidata, Marta Cid, s'ha muntat la conferència d'avui perquè no podia ser menys que Roig i també vol la seua quota de protagonisme. Ella no ha sigut alcaldessa encara però sí tota una consellera

    ResponElimina
  11. A vegades sembla que vinguéssem aquí a explicar xistes...

    ResponElimina
  12. Allavons tocarà cagar-mos en Bel, si és que guanya

    ResponElimina
  13. A l'anònim de les 2:15. Primer dir-te que ets el tipic convenient: covart. Si vols criticar-me, al menys dóna la cara. Segon: els teus com no cobren per assitències, ja ni van... Ho això no t'ho diuen?

    ResponElimina
  14. i a la Ràpita, que no hi ha suquet?
    volem suc cavero!

    ResponElimina
  15. puajjjjjjjjj, quanta tonto. Roig ha estat un bon alcalde o no?, este hauria de ser lo debat!. Merda de conferenecies!

    El meu vot és per Roig... la putada es que soc de godall i no podre votar-lo...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta