30 de març del 2007

Sabaté refà la llista del PSC a Tortosa per la renúncia del seu fitxatge estel·lar

L'alcalde de Tortosa i candidat del PSC a la reelecció, Joan Sabaté, ha hagut de refer la seua candidatura, després que la doctora Gràcia Garcia haja renunciat a ocupar el quart lloc de la llista. El PSC tortosí va anunciar fa just una setmana que Garcia era la principal novetat de la candidatura, però posteriorment va transcendir que Garcia només s'havia compromès a ocupar un lloc secundari en la llista i que havia manifestat a Sabaté el seu malestar pel fet d'ocupar una posició de sortida. Els esforços socialistes per mantenir-la com un «gran fitxatge, perquè és una professional molt ben valorada i amb molt de carisma», han estat estèrils, i Garcia ha demanat ocupar la dotzena posició. Segons un comunicat difós ahir pel PSC, ha estat «per qüestions laborals, ja que té dificultats per combinar la seua tasca professional amb el càrrec de regidora a l'Ajuntament». La nova candidatura de Sabaté situa l'actual regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, al quart lloc. A més, Sabaté ha fet un altre canvi per garantir la paritat, i ha situat la biòloga Eva Ortega al número 19, que anteriorment ocupava el regidor Francesc Juan. La presentació oficial serà aquesta nit en un sopar de militants.

El Punt (30-Març-2007)

27 comentaris:

  1. Simplement ridícul. En sabaté ja estem acostumats, però això ja és extremadament RIDÍCUL.

    Tots sabem el que ha passat. A la dr. Gràcia no se li va consultar, se la va col.locar i punt (típic de les arts dictatorials de Sabaté).

    El PSC i sabaté estan molt apurats!!!. La Gràcies els diu que no, tenen que tirar de Gaspar Ricard (verge del Carme!), de Joan Bonfill, repescar a Rafel Lluís (marginat durant tot el mandat per Sabaté).

    Bé, l'hora del canvi està més a prop. Amb el trist balanç de govern + la ridícula llista socialista, ara és possible!

    ResponElimina
  2. Aquesta llista es penosa i ridícula, com el mandat del Sr. Sabaté, però amb la desaparació dels primers llocs, de l'única persona que li donava un xic de calitat, això ja no només frega el ridícul, sinó que és patètic. No m'extranya que ni el 25% de la militància donés suport al nyap de Sabaté, això s'afona nois.

    ResponElimina
  3. I algú li extranya que ningú vulgue anar a llistes amb Sabaté?. I sort en té dels cuatre pelotes i llepa culs que sempre té al voltant com a mosques carronyeres. Gent sense ofici ni benefici. No és d'extranyar que tothom vegi Bel el futur alcalde de Tortosa.

    ResponElimina
  4. Que s'espavile tothom a votar a Bel ,que encara sumaran tots els patètics dels altres i 4 anys més Tortosa això no ho pot ressistir

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Dis dones li han donat carabasses a Sabaté: Pilar saporta i Gràcia Garcia. Les úniques que volen anar en ell són les talibant del partit (Cristina Bel, Dolors López...) o les col.locades a l'Ajuntament a dit, que no poden dir-li que no.

    ResponElimina
  7. Vinga tots, a tirar-li pedres i carcassos a Sabaté! uuuuuuuh!

    ResponElimina
  8. Sabaté és un polític fracassat. Haurà estat molts anys governant. Però serà l'alcalde recordat amb més engunia. No en tinc dubte. No he sentit parlar a ningú malament de Vicent Beguer. A alguns he sentit parlar malament de Marià Curto. Però a molts he sentit malparlar de Sabaté.

    ResponElimina
  9. Això no és veritat. Jo mateix confesso haver parlat malament de Vicent Beguer. I una vegada vaig sentir un dels fundadors de CDC a la ciutat que va dir que els mandats de Beguer havien estat el pitjor que li ha passat a Tortosa des dels bombardejos de la Guerra Civil.

    ResponElimina
  10. Suposo que a ningú li interessa parlar de fòssils polítics.
    No hem tingut cap alcalde bo des de Teodoro Gonzalez(un altre fòssil)
    Tots de mediocre cap avall. Així estem totes d'il·lusionades de que ens mane lo SuperBel.
    Pos m'acabo de pixar les calces!
    No tenim solució a Tortosa més que ser herba per als tossinos.
    Per a quan una alcaldesa?

    ResponElimina
  11. Quan alcaldessa dius? I a Tarragona? I a Barcelona? I a Lleida? I a Madrid? Rita la fallera, anima a les del teu sexe. Que s'arromanguen el braç i no tinguen que esperar que els homenets omplin els foradets de la llista.

    ResponElimina
  12. PESIMISME I DERROTISME TROTOSÍ, AIXÒ SI QUE FOT FÀSTICS.

    Tortosa és una magnífica ciutat. No ha tingut sort en los alcaldes en general, però encar hi ha molta esperança.

    Jo no se si Ferran Bel podrà canviar el curs de la història, però estic segur que és un paio en molta capacitat de gestió. Això ara fa molta falta a Tortosa. per tant el meu vot per Ferran Bel.

    ResponElimina
  13. Lo pessimisme i derrotisme de Beguer, vols dir?
    Los dels partits sou tant recurts que tot ho convertiu en en mí o contra mi.
    Això es tenir lo cervell llimat de radial.
    No hem tingut mai alcaldes sino penes polloses.
    A mamar este i tots los ajuntaments que surten!
    I a Cinto que li posen bossal!

    ResponElimina
  14. jo votare a Sabate. Beguer no va fer res, Curto va fer poc peró malament. Tot ho esta fent Sabaté. I Bel, nomes vol manar per fer-se una cartera de clients. Desprès ha de viure d'aixo. Ara en part ja viu dels seus clients convergents.

    ResponElimina
  15. I Sabaté que es vol fer? Ell no se´n pot fer de cartera de clients perque es un simple profesor d´Institut que sap que si deixa de estar a l´Ajuntament se li ha acabat lo xollo. I segurament, com deia el sr. Jose Martín les pasades eleccions, ha de sortir per pagar la hipoteca. En lo nivell de vida que estan acostumats vivint del xollo, no podríen passar en lo sou de profe del Institut i van a per totes.

    ResponElimina
  16. Sí, ja se que pica quan es diu la veritat (doncs a rascar). Sabaté ha fet el ridícul en "el fitxatge estrella" (millor dit estrellat) de la dr. Gràcia.

    El bossal el podiem ficar a Granhermano EE que no calla i busca mossegar per salvar la cadira de l'Ajuntament (POBRE L'HAN FICAT NOMÉS DE 7).

    Els que no coneixeu Bel és normal que intenteu desacreditar-lo professionalment. Si algo te Bel de molt positiu és que és un dels millors professionals en el seu camp. Per tant espero que la bona gestió del seu despatx professional es vegi reflectida en l'Ajuntament. Sabaté ja ha fet prou el ridícul ( a fer de profe i prou)

    ResponElimina
  17. Jimenez Losantos tambe es un gran profesional de lo seu...d'exemples en hi han en tots els sentits:
    Que J.Pujol era un gran metge?
    Que F. Gonzalez era un gran advocat?
    Que Roig d'Amposta era una eminencia en lo seu?
    Se un gran profesional en lo teu, no vol dir NECESARIAMENT que hu sigues en la politica. Penso que aixo es tant evident, que no cal que insisteixes mes per aquest cami. Per una altra part, si es tant bo assesorant empresaris, i axi contesto a un altre que rondaba per aqui, (la marfanta)que ha fet que durant tant anys no el ha dit que instalesen un cine, una discoteca? etc. O es que tot aixo hu fa l'ajuntament?

    ResponElimina
  18. Cinto, el ridicul ets tu. Sempre desqualificant a tots i totes. I lo pitjor es que no els arrives ni a la sola de la sabata a ningu dels que desqualifiques. Només saps dir adjectius, sense aportar cap argument. Deus ser un convergent amargat, defenestrat, furios perque no et deixen manar i no es pots fer valdre davant els teus. Mosega seba.

    ResponElimina
  19. Per Cinto:
    Bel bon professional. Dis-me els clients que no sigin convergents o que el busquin pels carrecs que ocupa. Es politicament immoral que un senyor que tingi clients inversors i empresaris del sol estigi a la Comisió d'Urbanisme de l'ajuntament de Tortosa enterant-se de tot per fer mes clientela.
    Immoral, molt immoral politicament partlant.......

    ResponElimina
  20. estos blocs son una font de sorpreses!
    i que bonic es quan se treu la brossa al carrer!
    i es que en los partidomangos que tenim es poden passar la vida traient la brossa al carrer, com ho fan en pales de braser...
    res que la Gràcia s'esmelega de la putada.
    i si, la candidata es queixa algo ha passat
    i que fa lo LLuis este?
    i que fa lo Gaspar Ricard?

    Cinto estas a la llista?

    ResponElimina
  21. Que bonic és lo nivell dels socialistes de Tortosa, resplandeixen pel seu nivell!. S'exalten com a xiquets xocotets a qui els estan a punt de prendre la joguina.

    Tranquils homes i dones de Déu. La gent de CiU i els seus simpatitzants i votants estan orgullosos de que el seu futur alcalde sigue un bon professional i que dirixeixi un despatx de molt prestigi a la ciutat.

    Els militants i simpatitzants del PSC estan frustrats, ja que la gestió de la ciutat a càrrec de Joan Sabaté ha estat nefasta durant 8 anys + 2 de tinent d'alcalde = 10 anys al poder!

    Bé, res més a dir, això és la trista realitat que té que afrontar l'entramat socialista de la ciutat.

    ResponElimina
  22. IM-PRESIONANTE!!!!

    Joan sabaté s'ha cubrit de glória.
    Com sempre este alcalde IM-PRESIONANTE!!!!

    ResponElimina
  23. Cinto (Ja,Jacinto),
    Que els dos anys de Sabate tinent d'alcalde amb CIU tambe van ser nefastos, dius?
    Parles tant, que et fots algun lio
    tot solet.
    ..I tu? en tant de nivell que no tens altra faena que esta penjat tot el dia de la marfanta.
    O cobres per aixo?

    ResponElimina
  24. Penso que el que esta pasant amb les llistes del PSC a Tortosa son com a minim un indici evident de desmotivació política , provocada pel desgast propi de tants anys i per la ineficàcia demostrada.

    ResponElimina
  25. Sí, estic alliberat gràcies a la meua feina d'electricista-fontaner!... sociates, sou molt penosos defensant a l'oso yogui quan sabeu que no ha rendit ni mitja part del partit.

    Vinga, calma i feu-ho millor. Jo ara deixo un ratet la marfanta, només un ratet, i torno a passar cables i penjar portalampares.

    ResponElimina
  26. Una altra entropessada dels socialistes. Com han de parlar amb la ciutadania si ni tan sols parlen entre ells?
    Felicitats a la Dra. Garcia! Amb la seva decisió seguirem tenint una doctora excelent i així si que contribuirà amb el benestar de la població tortosina.

    ResponElimina
  27. "Per continuar treballant per Tortosa, torno a optar a l’alcaldia i ho faré amb un equip fort, amb gent experimentada que recull la sensibilitat de la nostra ciutadania. Serà una llista renovada que aposta per la paritat de gènere. Confiem en renovar la confiança dels tortosins i tortosines perquè ens donin la força necessària per obtenir la majoria més àmplia per governar amb les màximes garanties." Tan sencill com copiar y pegar...DE QUÉ PARLA AQUEST SENYOR?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta