20 de març del 2007

La campanya Tortosa Somriu torna al carrer

La campanya institucional Tortosa Somriu ha tornat als carrers del centre de Tortosa, aquesta vegada acompanyant les banderoles del concert que el grup Antònia Font va oferir dissabte a l'auditori. Un concert que m'agradaria haver vist i que em vaig perdre, ja que durant el pont de Sant Josep vaig marxar fora de Tortosa. En qualsevol cas, el que m'ha cridat l'atenció és que la campanya Tortosa Somriu està associada a un esdeveniment cultural, i no a la millora de la neteja o al manteniment de la via pública. En algun moment, els crítics amb la gestió de Joan Sabaté han lamentat, de vegades de forma demagògica, que Tortosa no pot gastar-se tants de diners en cultura, quan els carrers estan bruts o fets malbé. Personalment, considero que una cosa no treu l'altra, i que l'Ajuntament ha d'intentar cobrir totes les necessitats dels ciutadans. El tema és en quin tipus de cultura i en quin tipus d'urbanisme ens gastem els diners públics. Per cert, la propera cita cultural important és la representació de l'obra teatra Antígona, el 20 d'abril, de la qual he vist un gran cartell anunciador al costat del restaurant El Parc.

4 comentaris:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=8mFz2ZdeEY8
    bonissim

    ResponElimina
  2. Denunciable, un cop més un nou abús institucional i propagandístic finançat amb fons públics. Sí, això ho paguem tots els ciutadans de Tortosa.

    El PSC fa campanya amb els meus diners i de la resta de veins de Tortosa.

    ResponElimina
  3. Tortosa somriu per no plorar !!!

    ResponElimina
  4. tortosa somriu i vinallop, lo reguers, bitem, campredo, ferreries, la raval, la simpatica, casc antic... ploren sense parar!
    es vergonyos que gasten els diners del ajuntament per promocionarse!
    fora $abate!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta