21 de març del 2007

CiU de Tortosa estrena les enquestes preelectorals a Ferreries

El candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, va iniciar ahir a Ferreries la seua precampanya a peu de carrer, amb una sèrie d'enquestes als veïns. Bel va reiterar el seu compromís de confeccionar un pressupost participatiu i també de designar un regidor a cada barri.

El Punt (21-Març-2007)

9 comentaris:

  1. Al menys esperem que quan ara a les eleccions surti Bel alcalde, es notigue a Ferreries i als demés barris, ja que l'acció de govern d'aquests últims any a estat penosa i vergonyosa.

    ResponElimina
  2. A n'estes hores i encara vos creeu les promeses dels polítics?

    ResponElimina
  3. pos si, en bel espero que si que puguesem confiar

    ResponElimina
  4. Què és el Messies o algo així?

    ResponElimina
  5. el mesies o el "elegido" no ho se si es Bel, pero no cal tindre molta lletra ni inteligencia per a fer ho una mica be del que s ha fet ultimament

    ResponElimina
  6. a mi m'han enquestat i les propostes eren molt positives,
    almenys de moment escolten

    ResponElimina
  7. Más dura será la caida...

    ResponElimina
  8. Cutres, cutres, cutres. A part de fer la desfilada fashion week per Tortosa, i criticar sempre negativament, es clar, faltaria més, el que voldriem saber quina és la proposta de CiU, o és que fan la mateixa estratègia del PP: "Menteix, menteix que alguna cosa queda".

    ResponElimina
  9. les propostes son bones, tranquil que ja arriba el programa de moment ja tenen una llista solida no com d altres.......

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta