20 de març del 2007

Amposta i els carrers tallats per obres

Un amable col·laborador ens ha fet saber el seu malestar pel fet que, fins i tot en els dies festius, Amposta talli carrers per fer obres. Com es pot veure si amplieu la fotografia, aquest és el moment en què el camió grua acaba la feina i es restableix el trànsit al carrer Amèrica. Segons aquest veí, a darrera hora s'han volgut col·locar contenidors soterrats davant la unitat polivalent del Pere Mata, una situació que també ha obligat l'Ajuntament a eliminar alguns aparcaments en aquesta zona tan transitada de la ciutat. La dèria per enllestir les diferents obres abans de les eleccions no s'atura ni per la diada del Pare, que ahir era festa local en diferents poblacions com Amposta, Tortosa, Roquetes, Ulldecona, la Galera... El que desconec és la paternitat d'aquestes obres. Si es tracta de col·locar contenidors soterrats, potser són unes obres del Consell Comarcal del Montsià, i no de l'Ajuntament. Ho pregunto. Algú ho sap del cert?

6 comentaris:

  1. Sembla que l'ajuntament ha demanat al consell comarcal l'ampliació de les àrees de contenidors de recollida selectiva. Potser les obres són cosa del consell comarcal, però l'ampliació i el fet que encara no funcioni la recollida selectiva és a petició de l'ajuntament. No és que ho sàpiga del cert, però és el que corre pel poble. Potser algú ho pot confirmar.

    ResponElimina
  2. Potser es un tema de logistica.
    Però seria bo que sortis algú a explicar-ho, no te sentit que el contenidors estan al seu lloc des de el mes d'octubre i allí estan.
    D'altra banda seria bo que algú expliques per exemple, perqué el contenidors de darrera la lira s'ha tret i posat dos vegades.
    La única cosa clara que hi ha es que els contenidors no funcionen, i que el vells estan molt malament.
    S'han volgut marcar un farol, i els ha sortit molt, molt malament.

    ResponElimina
  3. Bona tarda, comentar-vos que l'obra dels contanidors soterrats a la comarca del Montsià és responsabilitat del Consell Comarcal, amb l'acord de tots els partits polítics, i de tots els municipis de la Comarca. Per una altra banda, es tracta d'un projecte de més de vuit milions d'euros i del qual n'estem molt orgullosos tots els qui d'alguna manera hi estem trevallant.
    L'obra, per la seva magnitut es força complicada i es va començar a "parir" fa cuatre anys, pero tot i aixó avans de final d'any haurem soterrat més de 1100 contenidors i posat en marxa un projecte únic i capdavanter al país tant per les seves dimensions com pels extraordinaris resultats de recollida, estètics i de comoditat entre d'altres que té.
    Respecte a les eleccions dir-vos que ja fa m'es d'un any que trevallem i que no acabarem abans del les municipals, a més si algú s'ha de fer la foto són els i les tècniques del consell, i en tot cas políticament tots els grups, ja que com ja he dit és un projecte de consens.
    Per fi dir-vos que la empresa que fa l'obra civil és de Deltebre i per tant ahir no tenía festa i que respecte a la foto, avui dimarts la grua era al mateix lloc fent feina pero el carrer no estaba tallat i els cotxes seguien pasant,(ahir no sé que va pasar).
    Per acabar voldría dir-vos que tant per a particulars com no al CC del Montsià està tot l'equip de medi ambient, i jo mateix a la vostra disposició, com sempre, per aclarir qualsevol dubte.

    salut !

    Carles Gonzàlez,
    president de la comissió de medi ambient del Consell Comarcal del Montsià.

    ResponElimina
  4. Carles Gonzalez es un politic de duptosa credibilitat, ja que els seus impulsos de funcionament son en funcció de la rentabilitat politica que en pot treure personalment. Simplement hi ha que veure la seua trajectoria de oposició dins el ajuntament d´Amposta, trajectoria que es destapara en la proxima llegislatura, ja que el seu grup te totes les possibilitats de ser al poder. No mes teniu que veure se li demanen explicación del perqué no funccionen els contenidors soterrats, i la seua contestació es simple fum demagogica.
    Salut i Republica

    ResponElimina
  5. Felicito al Sr. Gonzalez per la seua resposta. Al mateix temps, afirmo que es la primera vegada que, jo al menys, veig una resposta d'algun responsable public en aquest bloc contestan i/o informant en nom i connoms sobre qualsevol tema dels molts que es plaitejen.

    ResponElimina
  6. Com és que aquí ningú se posa en l'alcalde de turno? No és a lo que estic acostumat en este blog últimament, al menos en lo cas de Tortosa

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta