En les últimes hores hem sabut de la creació dels nous blocs de l'ampostí Marc Ferreres i de l'alcalde del municipi riberenc de la Torre de l'Espanyol, Toni Pujals (a la foto). Ferreres és tècnic de consum i advocat, però també locutor radiofònic, blocaire (segur que ja coneixeu el bloc Mos Entenem) i escriptor amateur. A més, és militant d'ERC des del 1998, i activista en favor de la normalització del col·lectiu homosexual a les Terres de l'Ebre (veieu el web de Gaiebre). En aquest sentit, també cal destacar que Ferreres és el director en matèria de cultura d'ERC a Amposta, com també podeu llegir al bloc Les Municipals 2007 a l'Ebre.
D' altra banda, Pujals
20 de març del 2007
Marc Ferreres i Toni Pujals fan crèixer la blocosfera republicana a l'Ebre
11 comentaris:
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Pujals es lo que vol posar lo cementiri nuclear a la Ribera d'Ebre!
ResponEliminaEs pronuclear, que fa a ERC?
Això és un bulo. N'estic fins als dallonses de sentir estos comentaris contra la gent d'ERC de la Ribera i la Terra Alta.
ResponEliminapos jo tinc una foto de Pujals al cementeri...
ResponEliminaA ERC JA HO TENEN AIXÒ ARA DIUEN A ARA DIUEN B. NO AL PHN I DESPRÉS FAN CAMPS DE DE GOLFS O PACTEN AMB CIU
ResponEliminaPER CERT, CIU FA PENA A AMPOSTA I TORTOSA
Pujals és poc transparent:va esborrar del seu bloc l'entrada on lloava el cementiri nuclear i lo bonic que va ser el viatge a Holanda amb gastos pagats.A més a més també va borrar els comentaris on la gent li deien que collons hi fotia dins Esquerra.
ResponEliminaA mi tots aquests que es passen d'un partit a un altre em fa fastic. ERC ja no li importa la ideologia de la seva gent només busca poedr i càrrecs. Quina llàstima
ResponEliminali he escrit dos comentaris correctes al seu bloc al primer i al segon
ResponEliminaara ja ha tancat els comentaris públics, ha passat a no admetre'n
i els ha fet desaparèixer
no se com lo direu a n'això
potser ignorància?
potser por?
potser .....
I lo del MTC .... este paio es pensa que podrà treure petroli ...
i l'únic que farà serà condemnar als seus conciutadans a viure en una espasa penjada al cap
Extret d'una entrada del blog de Toni Pujals que fa dies ha borrat i també els comentaris:
ResponEliminahttp://www.riberaonline.net/index.php?option=com_content&task=view&id=4859&Itemid=52
Borsele(Holanda). 22000 habitants. Nuclis de població dispersos. Planta nuclear , ATC(almacen temporal centralizado), Túnel de 6 kms, Inundacions per marea alta(a Holanda el 60% de la població viu per sota el nivell del mar), Fabriques químiques, canal de navegació fluvial d’alt risc. Pla emergència, Pla especial per desastres, Bombers, Plans especials per a gestió de desastres. Tot això es el que tenen. L'ATC es temporal per 100 anys, per desprès fer un magatzem en profunditat, sota terra. Com es va fer la selecció del emplaçament a Holanda? Aprovació d un comitè governamental per conduir el procés, establint criteris basics: Lloc industrial ,Dimensions adequades per les instal·lacions dissenyades ,Disposar de sistemes de refrigeració amb aigua, Bones comunicacions i infraestructures per al transport i lloc disponible actualment. Els ingressos municipals per ATC holandes son 100000€/any. Ingressos per ATC espanyol 12 milions €/any per a la zona on vagi ubicat. Tan a Holanda com a Suecia, les poblacions veïnes d'aquestes instal·lacions estan ben informats i es preocupen de les instal·lacions que tenen allí.
Les polítiques nuclears en aquestos països van a més i els plantejaments passen per incrementar el nombre de plantes nuclears. La mentalitat de la gent envers el tema de la seguritat nuclear, creix a mesura que ens apropem a la central. L’ATC es un edifici segur i no s’avergonyeixen de tenir-lo. L’ATC que es proposa a Espanya, porta associat un centre científic que ha de permetre avançar en la investigació pel aprofitament del residus i en conseqüència disminuir el temps d‘emmagatzematge. Així doncs no es una deixalla permanent si no que es torni a reutilitzar algun dia donat que la fi dels combustibles fòssils cada dia es mes propera, tan si parlem de petrolis,gas i urani. Allí, igual que ha passat aquí, la primera reacció va ser "aquí no". Però abans llençaven els barrils amb residus al mar i Greenpeace va reconeixer que era una solució millor l’ATC. Com diu l’alcalde holandes de Borsele "algun dia tots tindrem una petita central nuclear a casa".. Però és obvi que els residus hi son, (en les piscines a cada central nuclear), que caldrà desmantellar les centrals, i que els residus d’aquestes no es poden quedar a les piscines per gaire temps. La gent que hem anat a parlar amb l’alcalde de Borsele, visitar l’ATC holandes, anar a suècia a veure un magatzem en profunditat,entenem la filosofia i el procés de transparència que hi ha però no podem fer cap plantejament als nostres territoris respectius, per la mala imatge que s’ha donat de qualsevol instal·lació nuclear. Temps al temps.
[ Enrera ]
Pujals en cap moment diu que vol un cementari nuclear i menys en aquestes terres, haver si llegim be i no creem falsos comentaris, ell el que entenc jo, es donar informació que daltres ni tan sols han fet, i el fet de informar-se crec que es de sabis, no com d'altres que parlen sense cap criteri, amunt ERC i endavant PUJALS
ResponEliminaAixo es no res,jo le vist anar amb campanya electoral a fotre fora a una familia d´inmigrants de la casa de lloguer per vots.VISCA ERC!
ResponEliminaAIXI ACABAT!
ResponElimina