27 de novembre del 2013

La Fira de Nadal del Nucli Antic de Tortosa s'amplia al carrer Bisbe Aznar i proposa una escola de circ



TORTOSA (Baix Ebre).- Els carrers del nucli històric de Tortosa seran l'escenari de la tercera edició de la Fira de Nadal del Nucli Antic, que enguany se celebrarà del 6 al 8 de desembre. La fira nadalenca incorpora, com a principal novetat, l'ampliació del recorregut amb la inclusió del carrer Bisbe Aznar, que es convertirà en una nova via d'accés des del riu, especialment per al públic que acudeix des del barri de Ferreries. Així, aquest vial complementarà l'itinerari tradicional format pels carrers Ciutat i de la Rosa, juntament amb la plaça de l'Absis. Precisament, a la plaça de l'Absis tindrà lloc la principal novetat pel que fa a les activitats de la fira, amb la celebració, durant tot el diumenge 8, d'una "Escola de Circ". Segons el regidor de Comerç, Emili Lehmann, aquest complement participatiu de la Fira de Nadal del Nucli Antic és la que la converteix, en una proposta plenament familiar, més enllà del seu aspecte purament comercial.

Per la seua part, el president de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Àngel Barceló, ha destacat que la Fira de Nadal s'ha convertit en una fira social i en un autèntic aparador on anar a passejar durant aquestes dates. En l'àmbit comercial, la Fira presenta un important increment en quant a parades d'elements estrictament nadalencs, com pessebres, ornaments o arbres. La sisena Fira de Nadal del Nucli Antic de Tortosa començarà la seua activitat el divendres 6 a les 10.00 hores, i serà inaugurada oficialment a les 17.00 hores, tot precedint a la tradicional encesa de l'enllumenat nadalenc de la ciutat, a les 18.00 hores a la plaça de la Cinta.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Quan poses les hores dels actes, hauries de afegir sempre la paraula "aproximada" ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta