15 de febrer del 2007

La plataforma del Canalet diu que no vol retardar el pla de Tortosa

La plataforma veïnal Salvem lo Canalet va reiterar ahir, a través d'un comunicat, que no pretén obstaculitzar ni retardar la tramitació del pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de Tortosa. Així, el col·lectiu recorda que l'obligació d'incorporar al text refós el traçat de l'eix de l'Ebre que ha previst Carreteres és només una del centenar d'exigències de la comissió territorial d'Urbanisme. Els veïns afectats afirmen que la defensa de l'opció d'un traçat paral·lel al canal Xerta-Sénia no representa cap obstacle en la tramitació del pla. La plataforma conclou que amb la seua moció popular, avalada per més de 600 signatures, pretenen aconseguir el suport unànime de tots els grups municipals, i que Carreteres tinga en compte altres traçats en el seu estudi.

El Punt (15-Febrer-2007)

3 comentaris:

  1. No cal que el retarden el pla de Tortosa ja que el Pla és un retardat.

    ResponElimina
  2. Sembla mentida que després de vuit anys de no ser capaços d'aprovar el POUM només vulguin espolsar-se culpes ...Una mica més de respecte a l'opinió pública

    ResponElimina
  3. Hi ha una perversió preocupant wen les acusacions de l'alcalde de Tortosa a la gent del Canalet. Si el POUM se retrasa és per la incompetència del Sr. Sabaté a l'hora de gestionar el dia a dia de la ciutat i de planificar el futur. No pot ser mai que la legitima defensa del interessos particulars a la que tenen dret els ciutadans i les ciutadanes del Canalet acabe sent la culpable del desficaci del govern de la ciutat de Tortosa. Ja n'hi ha prou d'enganys i de subterfugis. Diem les coses pel seu nom:incompetència i falta de capacitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta