14 de febrer del 2007

Decathlon busca terrenys a Amposta

Amposta podria tenir la primera botiga Decathlon de les Terres de l'Ebre, i la segona en funcionament a la demarcació de Tarragona. Ho llegíem l'altre dia al bloc de Manel Zaera, i avui també podem veure la notícia que publica el diari El Punt. Així, l'Ajuntament ha confirmat que la cadena francesa Decathlon està buscant terrenys a Amposta per obrir-hi una botiga, i ja s'hauria fixat en dos possibles emplaçaments: el polígon industrial de l'Oriola i la zona de la Vall de Safan. Decathlon voldria construir unes instal·lacions d'uns 1.500 metres quadrats, encara que la superfície de botiga seria de 800 metres quadrats, i per tant necessitaria una autorització del govern per adequar-se al pla territorial sectorial d'equipaments comercials. La connexió d'Amposta amb l'N-340 i l'eix de l'Ebre haurien estat dos factors determinants perquè la marca francesa opti per la capital del Montsià, per davant d'altres opcions que tenia al territori. Personalment, a mi em vénen al cap altres factors, com l'existència del Centre de Tecnificació Esportiva. És lògic que una botiga de roba esportiva s'instal·li als llocs en què hi ha esportistes i gent que cuida l'esport.

22 comentaris:

  1. Per variar tot marxa cap a Amposta. I és normal, ja que aTortosa només es fiquen problemes als nous inversors

    ResponElimina
  2. Estava esperant a veure quan feieu aquest cometari.
    Era qüestio de temps.

    D'altra banda no digueu blat fins que estigue al sac i ben lligat.


    I com a novetat t'informo que hi ha una empresa de transports molt important que esta a Amposta i que ja ha comprat els terrenys al Catalunya Sud, però clar aixó serà una virtut de l'empresa no del fet on està situat el poligon.

    Estaria hores donat arguments però hem canseu amb la vostra negativitat, ara bé hi ha vegades que no hem puc contenit i he de contestar.

    ResponElimina
  3. No és una qüestió de negativitat, és una constatació. Si l'alcalde de Tortosa hagués fet els deures tindríem en marxa una zona comercial potent, cosa que, a hores d'ara, encara no existeix. Per altra banda la zona comercial que el tandem Monclús-Sabaté van dissenyar per a Tortosa és l'equivocació més gran -comercialment parlant- que s'ha comés mai. Sortosament al final van incloure-hi la zona del terrenys de la Renfe que és el creixemnt i l'enxamplament natural del comerç de Tortosa.
    Efectivament, com diu l'anònim de les 11:36 no és una qüestió de si les coses estan en un lloc oen un altre, sino si la feina es va ben feta o no. I l'alcalde de Tortosa no té al seu quadern de bitàcola la paraula efectiu.

    ResponElimina
  4. Igual que no entenc la lluita per la capitalitat a la meva ciutat, no entenc aquesta postura com si fos negatiu que s'instal·lin empreses importants a Amposta. Ni Amposta ni Tortosa no han d'acaparar-ho tot. Tortosa té un começ important, les seus principals dels concesionaris de cotxes, tres superfícies comercials grans, entre elles un Carrefour Express. Serà la seu del campus universitari, té l'Hospital de referència de Terres de l'Ebre,... Potser que no exagerem tant, no?

    ResponElimina
  5. A més, jo si hagués de posar una superfície com Decathlon (i sóc de Tortosa), també hauria triat un lloc prop de les dues carreteres. Penseu, prenent exemples d'on estan situats els altres Decathlons per França, aquests sempre estan fora de nuclis urbans i prop de cruïlles de carreteres. Les grans superfícies les planifiquen així per a que la gent vagi amb cotxe (menys potser a llocs com Barcelona). No és una botiga de proximitat. Penseu com a exemple els IKEAs.

    ResponElimina
  6. Jo penso que aqui al blog de l'amic Gustau hi ha un grup d'inquisidors que sols esperen a que es publiqui una noticia per carregar contra Sabaté.
    L'unica cosa clara es que tenen un canguelo que no s'aguanten.
    I al temps hem remeteixo, i que vull dir amb aixó, que temps al temps algun dia us ho podré dir.
    De moment vatros seguiu així qeu jo continuaré replicant-vos.
    Au adeu fins demà, no tinc ganes de seguir donant peixet.

    ResponElimina
  7. doncs a mi m'ofèn molt que no la fiquen a freginals. deu ser que l'alcalde de freginals no fa la feina bé. però m'ofèn molt. què s'han pensat?

    ResponElimina
  8. A mi m'ofenen més les xorrades que solten els esbirros de Sabaté. La gent del PSC està molt nerviosa i tenen que sortir continuament a la defensiva. SI SENYORS, el decathlon el possen a Amposta i això és una realitat. A Tortosa ja fa temps que perdem llansols.

    ResponElimina
  9. Pos a mi m'agrada que no s'haigue d'anar a Tarragona per comprar el Decathlon, i sóc de la Raval de la Llet, Tortosa city, què voleu que us digui?

    Sóc així de simple.

    Tan malament estem a Tortosa que no podem permetrens perdre 20 o 30 llocs de treball?
    Necessitem anar al Decathlon a comprar cada dia com si es tractés d'un forn de Pepeta o una Peixateria Mari Carmen?

    Tant costa pensar en clau de territori?

    ResponElimina
  10. Bona apreciació. L'important és que no s'hagi de marxar obligatòriament a una altra "zona d'influença" (per dir-ho d'alguna manera).

    P.D: Seria interessant que hi hagués dues columnes de comentaris, la de la gent que opina de veritat i la de la gent que només està per sembrar la zitzània segons els seus interessos partidistes. Realment no se n'adonen que anar a atacar als altres grups només serveix per a que se pugui perdre l'interès per llegir els comentaris de la gent?

    ResponElimina
  11. Ekeko, estic d'acord amb tu soc anonim 5:32, però suposo que llegint habitualment aquest blog entendràs que haguem de sortir a parar una mica els peus al personal, ja que una cosa es saber que estem al govern i que no ens portaram un ram de roses cada mati a la porta de l'ajuntament, però el tema del blog es que qualsevol mosca que passa es culpa del govern de Tortosa, que fins i tot hem sembla que el canvi climatic es culpa de Sabaté.
    De nervis no cap ni un, us ho puc ben assegurar que enlloc trobareu més pau que a les files de PSC, ara si voleu pensar el contrari jo que n'haig de fer.
    Bon dia i gaudiu del temps primaveral.

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. jajajaajaja ... que fort.

    ResponElimina
  14. be sabate be.. ets un catacrack!!
    si segueixes aixi pedrem la capitalitat.estem farts els tortosins!! prou
    de mentires sabate i prou de favoritismes i prou de fer callar la boca a qui no diu el que tu vols.. que els tortosins no som tontos!!

    ResponElimina
  15. L'anònim de les 8.31 diu que enlloc hi ha més pau que al PSC de Tortosa. A quina pau es refereix? Al "silencio de los corderos"? A "los héroes del silencio"? Als que descansen en pau en el cementiri? A la URSS d'Stalin també hi havia molta pau. A Sibéria sobre tot. Quina pau!!

    ResponElimina
  16. On es ficaria el Decatlon a Tortosa, avui mateix si les taques al POUM corren com les formigues a l'estiu?
    El problema és aquest. Que el Decatlon es fiqui a Amposta no és cap problema. Però aquestes empreses solen acabar un centre comercial. Algú ha anat a Vinarós? Primer el Carrefour. Ara aneu aneu i vereu. I mentre els inútils de l'Ajuntament de Tortosa, jugant al monopoli amb el POUM.

    ResponElimina
  17. Als que parlen del POUM, us informo que el POUM d'Amposta va ser rebutjat per defecte de forma fins a dos cops pel CUTE.
    Saps quans cops va ser rebutjar pel CUTE el POUM de Tortosa? Cap.
    A dia d'avui estan pendents tots dos de ser aprovats tots dos desde Generalitat i tots dos tenen el mateix problema, l'ACA problema d'inundabilitat.
    Be dit aixó, a mi ciutada de Tortosa m'es igual que vagi a Amposta, Deltebre, Tortosa o La Rapita, l'important es que vingue.
    Folloneros, que el follonero del Buenafuente es un aprenent al vostre costat.

    ResponElimina
  18. Al llest de les pelicules, el fet de que jo digui que hi hagi pau, no significa que no tinguem com a casa de "todo hijo de vecino" discrepancies personals, però res mes, al PSC no es silencia a ningú.

    ResponElimina
  19. No al PSC tot és una bassa d'oli... de "ricino". Suposo que saps per a que servia.

    ResponElimina
  20. Un dia d'aquest us agafarà alguna cosa, de la mala llet que porteu dins.
    Això és dolent per a la salut, preneu-vos les coses en calma i sigueu feliços.

    ResponElimina
  21. A Tortosa només quedaran .... ja m'enteneu

    ResponElimina
  22. Al de les 4:11 PM
    Segons tu, al PSC, no se silencia a ningu, però jo vaig assitir a una reunio restringida ó sectorial amb gent del partit relacionada concretament amb EMD's i pedanies i vaig tenir la feliç idea de criticar a L'alcalde i algun que altre regidor-a; no hem van tornar a convocar mai mes.
    Potser no se silencia explicitament, però no s'escolta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta