14 de febrer del 2007

La Colla Jove de Dolçainers de Tortosa asseu Sabaté i Bel en una mateixa taula

El que no va aconseguir l'Ebrebloc (seure l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, i el portaveu de CiU, Ferran Bel, en una mateixa taula) ho va assolir dissabte la Colla Jove de Dolçainers, en el marc del seu sopar anual. Sens dubte, aquesta devia ser una imatge impactant, que serviria per il·lustrar aquesta calma tensa que hi ha ara mateix a Tortosa, en tant que estem a punt d'entrar en la fase forta de la precampanya electoral. Si cliqueu damunt de la foto per ampliar-la, podeu veure que Sabaté i Bel compartien la taula del fons de la sala... El que encara no sabem és de què van parlar, ni tan sols si van intercanviar alguna paraula. Però podem llegir la crònica de l'assemblea general i del sopar de germanor al bloc de la Colla Jove, que durant el 2006 ha fet unes 75 actuacions, a més d'afrontar la inversió per condicionar el pavelló número 4 del Centre Cultural l'Escorxador. Al sopar van assistir prop de 130 persones, que van omplir la sala d'actes de la Societat de Caçadors de Bítem. A més de Sabaté i Bel, a la taula d'honor també hi havia el regidor de Presidència, Jordi Bonilla i el pedani de Bítem, Francesc Ramírez, així com la secretària de Joventut a l'Ebre. Enhorabona a la Colla Jove, per l'èxit de la seua trobada.

Foto: www.collajovetortosa.org

46 comentaris:

  1. Suposem que en representació de les institucions que presideixen no podien defugir a la convocatòria, donada la col·laboració que l’entitat manté amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, i l’Ajuntament de Tortosa.

    ResponElimina
  2. A la taula i al llit, sempre al primer crit. Així diu la dita i així sempre hauria de ser.

    ResponElimina
  3. El sopar va anar d’allò més bé, bon menjar, bon veure, jotes de rondalla, i ball fins la matinada.
    En el decurs del sopar el nostre presi, Domingo Tomàs, va demanar el relleu a la presidència donat que l’estabilitat i equilibri de l’entitat posaven les coses fàcils al qui vulgues assumir el repte, malgrat tot cap voluntari, tothom a la colla volem Domingo de president per molts anys.

    ¡Visca la Colla Jove!

    ResponElimina
  4. Felicitats a la Colla jove per la gran tasca social i cultural que desenvolupa.

    ResponElimina
  5. Nomes volia fer un aclariment, lo sopar es va fer al Casal Municipal de Bitem.
    La Societat de Caçadors no te cap local exclusiu, Es municipal i el comparteixen totes les entitats.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots els companys de la Colla per la festa i l'assamblea tot collonut¡
    visca el secretari

    ResponElimina
  7. Vam estar units, tota la nit, com a bona colla que som!
    Les institucions van rebre molt bon tracte igual que el centenar de persones que vam assistir-hi.
    Continuem aixi!!
    Visca la colla i visca domingo!! (perqe no dir-ho?)

    ResponElimina
  8. Domingo prou d'escruire anònims! Matxo ja sabem que vols ser regidor però t'estàs passant d'ego.

    ResponElimina
  9. Hola gent i colla!! jejeje ;)

    El anonim de les 10:49 PM es un pel ignoran ... per dir-ho sua. :D
    Se nota ke no coneix a Domingo com el coneixem nosaltres... eh? Colla? jejeje ;)

    Canvian de Tema gracies pel soport y els vostres apraudimens, al final de la meva posta en escena ... jejeje El any ke ve ho fare molt millor i hem continuare superan.

    Tot per la Colla, la capa i lo capo!!!!

    ;) ;) ;)

    by Xavier
    LO SecreTari

    ResponElimina
  10. No canvieu el debat.

    Deixeu que la gent de la nostra entitat disfrute del moment i de la noticia.

    No és el moment de barrejar altres temes, no patiu que ja tindreu ocasió més endavant de foter-me verd, i encarnissar-vos.

    Fa molt temps que he deixat d’intervindre en els comentaris, donada la mala llet d’alguns anònims i pseudònim.

    Per tots el meu reconeixement.

    ResponElimina
  11. Si senyor ben dit.
    I si vols ser regidor, tens tot el dret i el meu vot.
    Endavant.

    ResponElimina
  12. Probe Domingo, primer al PP, despues a ERC, ara filtrejant en independents i socialistes. No tens cap oferta de CIU xeic?, potser es la porta que et falta picar, avore si hi ha sort.

    Salut i, com diu l'anonim de les 10:45, prou de tira-tre floretes que te se veu lo plumero.

    ResponElimina
  13. A vore una cosa senyors (anònims)sols una pregunta vostès es penseu que Domingo ens pot influenciar en els nostres comentaris, que us penseu que som una colla de ignorants que no podem dir el que pensen cada un, en los nostres comentaris que penseu que sol mireu la marfanta vatros i Domingo (per cert molt bon bloc)que com a membre de la colla no puc dir el que penso si el sopar va anar be o malament i si lo que vos preocupa es Domingo perquè a mes de un vos ha tocat los collons i teniu que tornar a TREBALLAR i no viure com a elefants, no toqueu lo nassos a la gent de la colla, ja que son gent del carrer i treballem per al carrers a canvi de 0 i si els que el critiqueu fesiu el mateix TORTOSA seria diferent.

    ResponElimina
  14. Mira anònim/a;
    Jo puc dir les coses amb el meu nom sense cap problema, ja tinc superades les crítiques, desqualificacions, i tota mena d’insults de la gent com tu.

    No tinc cap problema de conviure en aquests fets, però estaria bé, que abans de tirar merda desmesuradament contrastessis les teves informacions.

    Jo, Domingo Tomàs Audí, mai, he tingut cap relació amb el Partit Popular (ni militància, ni simpatitzant), amb ERC si (militant del 2003 fins 2006), i filtrejar en independents o socialistes tu sabràs al que et refereixes, quedaries traumatitzada en les meves relacions amb CiU.

    Tinc relació personal en molta de gent de partits polítics variats, si no ho sabeu entendre és el vostre problema.

    Quan vos quedeu sense arguments carregueu els anònims a Domingo i ja tenim festival.

    Com sempre feu pena, en una llista de 10 noms fallaria en tres però a la resta se us veu el plumero i la cara.

    ResponElimina
  15. Que no us va quedar clar que tenim més ordinadors que el de domingo???

    ResponElimina
  16. Com molt bé diu alguns dels anònims que Sabaté i Bel s'asseguin en una mateixa taula no és res estrany tenint en compte el que cadascun representen.
    El fet que hi hagi enfrontament polític i disparitat de criteris a l'hora d'analitzar els problemes de la ciutat no vol dir que dues persones no es puguen seure a una mateixa taula. Si això fosaixí tots estaríem condemnats a dinar solets sempre.
    Per altra banda no entenc la dèria que li teniu a Domingo. Si va de regidor la gent de Tortosa ja decidirà com ho va fer quan va anar de número tres en les passades eleccions i no va obtenir prous vots per entrar-hi.
    De tota manera crec que la notícia era la celebració d'un acte de la colla jove i no crec que fessim cap favor aq una institució de la nostra ciutat com aquesta confonent-la constantment amb el seu president. Com molt bé ha dit algun dels integrants de la colla, la colla no és únicament Domingo.

    Anim, i per molts anys!

    ResponElimina
  17. Evidentment, l’opinió del guaitadelatorre és un punt de vista respectable malgrat no el comparteixo.

    Jo sóc de l’opinió que amb la meva entrada de nº 3, i altres persones amb cares noves a la llista d’ERC a les passades municipals, van contribuir de manera important al fet que el partit obtingues dos regidors, i no en vam treure tres per altres motius.

    No seré jo qui argumente ara la fractura interna de fa tres anys o la gran acceptació de la ciutadania al brillant número 1 de la llista (amb una dedicació exclusiva que és va arrossegar tota la campanya), i un número dos (càrrec de confiança a dit i ben pagat al cap davant de l’IMACT ).

    Podria seguir parlant de moltes coses però res canviaria els nostres punts de vista, jo penso que no he actuat malament, i vosaltres els qui permanentment vos repetiu en el vostre discurs, seguiu pensant que sou els millors i els més indicats per donar i treure la raó a tothom.

    Gràcies per la vostra atenció.

    ResponElimina
  18. Com pot haver gent tan dolenta a tortosa????? `perfavorrr no ho puc entendreee!!!! Dixeu estar a DOmingo en pau d'una vegada. Pera criticar-lo ja estic jo, els demes aguanteuvos :D( ja sas qui soc? )I avans D'enviar un comentari mireuvos al espill i compareuvos amb el que eu escrit, perque es la vostra biografia no la de Domingo. Aixi que deixeu de posar biografies noiss!!!



    I visca la colla jove!, visca Domingo! i visca el que sira en un futur el 3r president :D :D dew!

    ResponElimina
  19. Pobre Domingo quina peneta que ens fa!!!
    Tan sosegadet en lo seu discurs, tan il.luminat, tan ben pentinat sempre, tan actiu, tan participatiu, tan tan tan ... no se que més dir.

    Domingo descansa i deixa en pau a ERC que no en té cap culpa de les teves FRUSTRADES aspiracions polítiques. Quan hagis aprés a conviure amb gent que pensa diferent que tu, llavors i només llavors, podràs somiar a fer algo en política.

    Salut nen!

    ResponElimina
  20. Domingo,

    És un consell, no pas d'amic evidentment, però endefinitiva un consell.
    Mira, deixa d'utilitzar a la gent del teu voltant per tal d'assolir els teus egoistes objectius i TOTS, serem més feliços. Per cert, Quan penses fer públic que vas amb el conservador Franquet a les llistes?

    ResponElimina
  21. Així m’agrada valents, donant la cara en noms i cognoms, un plaer Sr. *////

    ResponElimina
  22. Si si deixa de fer mal a ERC perquè si no no sabrem que fer en totes les subvencions que en rebut de departaments de ERC.Tu Domingo continua així que los pica lo culet a alguns vividors, però que no tinguem temor perquè ara que buscaran un lloc per a la imatgeria popular podrien estar exposats com a espècie en extinció .
    P.d. per cert no me havies dit lo de Franquet .
    No le llames il•lusos porque te tenga obsesión

    ResponElimina
  23. Uf, no serà possible algú no passa per les portes de l’escorxador, amplada màxima 1,10, a més en dos dies qüestionarien l’existència dels gegants, cavallets, nanos, cucaferes i els veuríem al pati tapats en plàstics.

    Ja els coneixem.

    ResponElimina
  24. Domingo ànim que casi acinsegueixes convéncer a alguns. La veritat és que Franquet no es torna boig per Domingo, és Domingo qui perd el cul per apoltronar-se al darrera de Franquet. Domingo insisteixo, encara et queda tocar la porta dels de CIU. No se sap mai estos que són nacionalistes i de centre-dreta potser et volen.

    ResponElimina
  25. Hola gent!!

    Visca la gent no politica. Les ONG. La gent ke no parla tant i fa, a canvi de res (sense anim de lucre)!!!
    Esta gent fa lo que els politics tindrien ke fe i per interesos monetaris no fan.
    Politics de Tortosa, Terres de L'Ebre i Catalunya.
    No parleu tant i mes fets!
    Los politics tindrieu de Treballa pel poble.
    No el poble treballar pels politics.
    Hasta ke aixo no canvie, no anem be.

    By SecreTari

    ResponElimina
  26. EK PERO AIXO KE ES???. EN TEORIA AIXO ES UNA NOTICIA DE LA COLLA JOVE SINYORS!!!! MESTEU TOCANT ELS NASSOS IA EN TANTA POLITICA! TOT EL QUE POSEU AKI PODRIEU DIR-HO A LA CARA NO?

    A NOOOO!!! KE SOU TIMITSS PERDOO!!.


    PERO JA ESTA BE NO? DEIXEU ADOMINGO EN PAU IAAA QUE FAIGUE EL QUE VULGUE COM FEU VATROS PERO NO UNS MESOS ABANS DE ELECCIONS SINO ELL HO FA TOT L'ANY AIXI QUE PROU IAAAAA!!! ME CAGON LA ...
    VISCA LA COLLA JOVE!

    ResponElimina
  27. A tots aquestos que teniu fixació especial negativa en domingo, només vos podem dir que us mou la mala llet i l’odi que li teniu (es nota).
    Altra gent sentim el contrari, els que el coneixem sabem dels seus defectes i les seves virtuts, i vosaltres l’únic que voleu és que deixi d’existir.
    Tenim entès que ja fa mesos que no te res a veure en el vostre partit, un consell no li foteu més canya que és capaç de tornar, i la veritat als que l’apreciem no ens faria gràcia que tornes per assegurar la poltrona dels altres.

    Visca la llibertat, i visca D.

    ResponElimina
  28. No hem cansaré de repetir-me, més gent com Domingo.

    Endavant, tu no ¡¡t’acollones¡¡

    ResponElimina
  29. domingo deixa en pau a erc. Natros no tenim la culpa que hagis fracassat com a polític. Be que te donen subvencions per a les teues coses, pos agraït i a callar. militar a un partit no es fa per interesos personals sinó per ideologia i tu quan has vist que no te tocava cap càrrec has marxat. ara no mos vingues amb aires de divinitat. ets un bon president per a la colla però deixa estar la política i sobretot deixa ERC. Los socialistes també n'han fet de grosses o potser que tens algun company de feina regidor sociata.
    una militant d'erc
    ah i me diuen Begonya.

    ResponElimina
  30. Jo també no hem cansaré de repetir-ho, més gent com Domingo.

    Endavant, tu no ¡¡t’acollones¡¡

    sempre critica la gent que no te faena, no sap treballar, no vol treballar o es un ............

    ResponElimina
  31. Els que permanentment esteu posant a Domingo en el debat D’ERC sou vosaltres mateixos, que no bon adoneu??
    Deixeu que vagi en Franquet de 2, amb els Sociates de 4 o amb qui li passi pels collons, i pensem en nosaltres mateixos i la feina que tenim a casa que no ens la farà ningú i la veritat, Domingo, no és juga els interessos que ens juguem nosaltres com a partit.

    Vinga més feina i menys tombola.

    ResponElimina
  32. El de les 10:45 es nota que tu si que t'estimes lo teu partit, i es tal com cal, no estos que estan dentro del ajo... i perden lo temps critican lo que fan els altres, lo millor es que cadascu faci lo que vulgue i treballe per a qui vulgue i faci la faena ben feta i sense roba a ningú.

    ResponElimina
  33. Aveure penya¡¡ Domingo és lliure d’anar en qui li doni la gana ja n’hi ha prou de justificar-vos de la seva marxa amb les apreciacions anteriors.

    Segurament vosaltres també en tindreu alguna culpa de tot plegat, no??

    ResponElimina
  34. Begonya, felicitats per donar la cara i dir el teu nom.

    No tinc cap intenció de convènç, seria una pèrdua de temps per tu i per mi.

    Però actualitza la teva informació, en mi no treballa cap regidor socialista.

    I per tots els que voleu el meu anunci d’integrant d’una llista, ja sabeu el protocol és el cap de llista qui fa les presentacions. Vosaltres deixareu que cada individu és presente per ell mateix ?

    Salut i dignitat.

    ResponElimina
  35. Va, que ja fa dos setmanes del sopar e?...Crec que els comentaris ja s'en van de la pròpia notícia.

    Visca la colla jove i domingooooo!!

    :P

    ResponElimina
  36. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  37. Xcert a part de bufar, este domingo sap fer alguna cosa més?

    ResponElimina
  38. Si¡¡ Tocar els collons a la gent com tu i ......

    ResponElimina
  39. Xeic Tomàs, ara m'han dit que fas una llista pròpia. Ostres que valent no?. Es veu que no el vol ningú i ara farà una llista per veure si pot surtir ELL.

    pd.- me pensava que franquet si que t'acabaria agafant, quina pena no?

    ResponElimina
  40. Hola *//// M----s, al final potser l’encertaràs.

    En les ultimes setmanes crec que m’has posat en totes les llistes, llàstima que per completar l’oferta podries cedir-me el teu número 3 de la llista d’un partit que no anomenaré ja que no li vull cap mal, així el menú seria complert, variat i dispers a l’hora de l’elecció.

    Vinga noi, a veure en quin partit vaig demà.

    ResponElimina
  41. jejeje .... a que jugues domingo? AL PENJAT?

    El de la llista pròpia està fet, no ho neguis, però segueixo sense entendre que t'ha passat en franquet. Va.... contau home!

    ResponElimina
  42. Domingo Tomas es aquell que sempre va pentinat i engominat?. Lo del renaixement que sempre va corrent?

    ResponElimina
  43. -->LiLi<--
    Gent de la colla!!! com va això? sempre havia tingut intriga en saber que es deiaen questa web, he tingut un ratet lliure i he començat a llegir...
    sincerament no sabia que la gent tinguessa tant de temps lliure com per a posar verd a tothom, però ja que hi estem jo també ho vaig a fer.
    com a membre de la colla jove de dolçainers dic: gràcies a molta gent hem pogut aconseguir arrivar on estem, i una persona que cal mencionar és Domingo.
    No cregueu que el nombrem perquè ens menja el cap ni res d'això, simplement com a humana que soc se diferenciar entre la fantasia i la REALITAT.

    ResponElimina
  44. No no perdona anonim corrent ens fa anar a a tots els de la colla i es genial, i lo engominat depenet si portem cofia al cap o no?

    ResponElimina
  45. la gent te poca faena...i no em refereixo a domingo...

    ResponElimina
  46. Visca la collajove, visca Domingo, i visca tota la gent de Tortosa que treballs com aquest col·lectiu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta