27 de novembre del 2013

ERC de les Terres de l'Ebre sosté que darrera de la denúncia contra el govern d'Alcanar hi ha CiU



ALCANAR (Montsià).- La Federació d'ERC a l'Ebre ha volgut sortir en defensa de l'alcalde d'Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, després del requeriment judicial de documentació d'una quinzena de projectes urbanístics dels darrers anys. Els dirigents territorials d'Esquerra han expressat públicament el seu suport a Montserrat, i han lamentat la "judicialització de la política d'Alcanar per la qual ha optat CiU". En aquest sentit, el president de la Federació d'ERC a l'Ebre, Gervasi Aspa, ha reiterat que la denúncia només té una motivació política per "desgastar" Montserrat. De fet, segons han denunciat els republicans, el grup municipal de CiU està tornant a la política canareva "l'estil caciquil que durant molts anys hi ha hagut a molts municipis del territori". Aspa ha assegurat que, precisament Alfons Montserrat, s'ha "esforçat" per eradicar aquest tipus de pràctiques.

En aquesta línia, el president comarcal d'ERC al Montsià, Jesús Auré, ha remarcat que la denúncia es produeix sense que aquest particular hagi demanat cap tipus d'informe a l'Ajuntament d'Alcanar, per la qual cosa afirmen que el portaveu del grup municipal de CiU, Ivan Romeu, no pot dir que això només és una estratègia d'una persona que casualment és militant de CiU. Auré ha anat més enllà i ha demanat a CiU que reflexioni sobre si el perfil polític d'Ivan Romeu és el "més adequat" per acabar amb "les formes caciquils". Els republicans també han retret a CiU l'estil de fer política i han posat com a exemple l'actitud "irreprotxable" de l'alcalde Alfons Montserrat en el cas Turov, tot posant sempre per davant la institució de l'Ajuntament d'Alcanar.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta