14 d’abril del 2007

Piqué avala la candidatura de Faura, que promet pisos barats per als joves de Tortosa

El president del PP català, Josep Piqué, va presentar ahir a Tortosa la candidatura d'Antonio Faura, amb què el partit intentarà refer-se de la desfeta electoral de fa quatre anys, quan va baixar de sis a dos regidors per la polèmica del Plan Hidrológico Nacional (PHN). En aquest sentit, Piqué va agrair a Faura el seu «esforç personal» per liderar la llista del PP, tot i que fa uns mesos havia manifestat que volia impulsar la renovació del partit. «Tenim molta gent jove, però precisament han estat els joves els que han demanat que Faura lideri la candidatura», va remarcar Piqué. De fet, Faura va explicar que han volgut combinar l'experiència i la joventut, «una suma que garanteix gestió eficaç, rigor i honestedat». Així, el candidat va destacar que la seua llista estava formada per «gent jove, amb formació universitària, amb lloc de treball i una situació familiar estable». De totes maneres, Faura va remarcar la presència d'una dona de 85 anys, María Mercedes Fraga, que tanca la llista. «És la meua sogra, i va presentar-se a les eleccions del 1972 pel terç familiar, contra Franco», va detallar Faura abans de recordar que Fraga va ser la fundadora de l'associació de mestresses de casa de Tortosa. Finalment, Faura va anunciar que si governa la ciutat crearà entre 200 i 300 habitatges per a joves, a un preu inferior als 84.000 euros.

El Punt (14-Abril-2007)

Per saber més:
La llista del PP de Tortosa
- Antonio Faura
- Miquel Àngel Monllau
- Carmen Poy
- Mercè Alcón
- David Caninero
- Joana Moreno
- Josep Ramon Vallès
- José Pedro Audí
- Pau Fernández
- Maria Jesús Garcia
- Ramón Garrigosa
- Eugenio Llopis
- Maria Immaculada Llopis
- José Manuel Moreno Valls
- Maria Barrobés
- Ivan Rué
- Rosa Maria Vallés
- Manuel Esteban
- Àngela Araceli Cañón
- Jesús Cortés
- María Mercedes Fraga

11 comentaris:

  1. Alcalde Caminero!!!

    ResponElimina
  2. Que la ultima de la llista no es la dona del primer?

    ResponElimina
  3. Com atres vegades, he escrit el comentari avans de llegir la noticia
    disculpes.

    ResponElimina
  4. No els votaran ni els seus afiliats ,
    per raons obvies.

    ResponElimina
  5. Reseu una oració pel PP de Tortosa

    ResponElimina
  6. A lo millor el Senyor Joan Sabaté
    els pot dona un cop de mà, o el senyor Ferran Bel qui sap,ara bé, los que si fan oposicions per guanyar la confiança del PP o de CIU, estos son los de ICV,Forcadell = "La Caixa" Parlem?. a pesar de tot estos volen lo millor per Tortosa, perdo per les seves butxaques.

    ResponElimina
  7. Quan un del PP diu que faran pisos barats per als joves de Tortosa es que tenen sentiment de culpa??
    Perquè tots sabem que la majoria d'especuladors de Tortosa qui són... de fet tenim una llista ben bonica...

    ResponElimina
  8. vols dir que tots son del PP?

    ResponElimina
  9. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. ahhhhhhhhhhh!!!!!!!

    ResponElimina
  11. ajudan's senyor!......
    deu meu!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta