22 de setembre del 2008

La plaça Francesc Macià es desfà

Un lector del bloc ha denunciat, a través del correu electrònic marfanta@marfanta.com, el mal estat de la plaça Francesc Macià de Tortosa, que tot i ser una de les últimes urbanitzacions del sector Ferreries-Nord es troba en un estat de conservació deficient. Segons explica aquest veí, que també adjunta una fotografia prou il·lustrativa, en aquesta plaça ja fa mesos que hi ha moltes restes soltes a la vorera. Divendres, els xiquets van començar a jugar fent castells tot amuntegant les peces, amb el perill que això comporta. "La plaça comença a estar una mica deixada de la ma de Déu des de fa un parell de mesos", ens assegura aquest lector, que diu que la plaça també torna a estar bruta, sobretot plena d'excrements d'animals, i es pregunta què ha passat amb la nova ordenança sancionadora. També lamenta que la plaça s'estiga començant a desfer, i que no passe "mai" cap agent de l'autoritat, tot i la gran quantitat de vehicles i de gent que transita per la zona. El lector recorda que l'any passat van haver dos bons ensurts per dos atropellaments, i que enguany encara no ha vist cap agent a la sortida dels alumnes del col·legi Cinta Curto.

7 comentaris:

  1. M'alegro molt que algú se m'hagi avançat en enviar-te aquesta foto. És realment vergonyós que tinguem la plaça en aquestes condicions. M'he fixat i he vist que el problema que hi ha és que les arrels dels arbres fan que les peces salten. Espero sincerament que es posen les piles ràpid per reparar-ho mentre es troba una sol.lució millor.

    ResponElimina
  2. Hi ha el menjar basura, les hipoteques basura i finalment les obres d'urbanització basura. Es lliuren al muicipi i automàticament s'autodestrueixen. Són igual que alguns productes barats de petit consum de fabricació xinesa.

    Són els temps que vivim. Tot és temporal, rés té durada. La memòria tampoc dura. Per cert, que estava dient?

    ResponElimina
  3. Els vehicles industrials que aparquen, malgrat la prohibició d´aparcar vehicles de més de 7.5 T a les vies urbanes, no ajuden gens a la conservació del panot de les voreres afectades.

    ResponElimina
  4. Les obres si es fan com deu mana duren molts anys, ara si es donen a fer les obres a l'amic de turno o al q dona més comisió pos passa lo q passa, d'empreses q podrien fer b les coses n'hi ham a grapats.

    ResponElimina
  5. Les obres si es fan com deu mana duren molts anys, ara si es donen a fer les obres a l'amic de turno o al q dona més comisió pos passa lo q passa, d'empreses q podrien fer b les coses n'hi ham a grapats.

    ResponElimina
  6. A part de que la plaça Francesc Macia es desfà a trossos, també apesta. Les clavegueres del carrer d'entrada al col·legi Cinta Curto porten bastants dies que fan una olor que apesta. No se si deu ser molt bo per als infants que van al col·legi respirar la olor de tota la femta dels veïns d'aquella zona. Tampoc se fins a quin pot arribar-los afectar realment, però si ja en les criatures no se'ls i té un mínim de respecte, d'aquí uns anys podem acabar com està passant a la Xina amb la llet.

    ResponElimina
  7. Gràcies Gustau per publicar la meva foto i la quiexa.
    A veure si entre tots en concienciem que som els primers que em de cuidar el nostre patrimoni i exigir el manteniment quan es insuficient.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta