14 d’octubre del 2009

Els empresaris de Tortosa debaten les oportunitats en mercats emergents en la segona edició d’interACC1Ó


Tortosa és l'escenari aquest dimecres d'una sessió de debat d’interACC1Ó organitzada per ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, que durant els mesos de setembre i octubre té lloc a diferents ciutats catalanes amb l’objectiu d’acostar als empresaris noves oportunitats de negoci que els permetin guanyar competitivitat en l’actual entorn econòmic. La sessió, titulada Competitivitat per a la teva empresa, comptarà amb la participació del director executiu d’ACC1Ó, Jordi Serret i del director dels Serveis Territorials a Tortosa del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Felip Monclús. Per la seua banda, Joan Cortes, director de la consultora LTCproject, conduirà un debat de contrast que comptarà amb les intervencions del gerent de Mistral Bonsai, Manuel Ibáñez, i del director de Plásticos Castellá, Emilio Castellà, que exposaran als assistents quines han estat les estratègies per aconseguir que aquestes dues empreses segueixen creixent tot i l’actual entorn econòmic. Seguidament, Sergi Barbens, expert de l’Observatori de prospectiva de Mercats Exteriors d’ACC1Ó (OME), exposaran el mapa que recull les principals oportunitats de negoci existents en diferents sectors de mercats emergents de la Xina, l’Índia, Mèxic, Brasil, Turquia i Rússia i acompanyaran als empresaris en una sessió dinàmica on es debatran els principals factors d’interès per entrar en aquests mercats.

Les jornades de debat d’interACC1Ó van començar el passat 23 de setembre a Manresa, el 30 de setembre a Reus i el 7 d’octubre a Girona, i en els propers dies tindran lloc a Lleida (21 d’octubre), per finalitzar amb l’acte a Barcelona el proper 28 d’octubre, on s’espera l’assistència de 4.000 experts, professionals, empresaris i emprenedors.

+Més informació:
-http://www.acc10.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta