14 d’octubre del 2009

Escenes d'un atropellament a Tortosa


Una noia ha estat atropollada aquest matí a Tortosa, en el moment en què travessava per un pas de vianants a l'avinguda Colom del barri de Ferreries. Aquest és un dels passos de vianants que molts conductors que van en direcció al centre de Tortosa no respecten, ja que surten dels semàfors de la cruïlla amb el carrer Tarragona i encaren el pont de l'Estat amb una certa velocitat, sense recordar que molt a prop es trobaran amb un pas zebrat. Amb tot, el pas de vianants està ara ben senyalitzat, amb les marques horitzontals i també amb un senyal vertical.

Els fets han passat poc després de les 10 del matí, quan la jove i un altre noi que l'acompanyava es disposaven a creuar el carrer. El conductor del vehicle ha tingut temps de frenar, però tot i així el cotxe ha acabat embestint la noia, que després de caure al terra es queixava de dolor en una cama. En un primer moment, el noi i el conductor del vehicle han volgut traslladar la jove fins a un algun centre sanitari, però ens ha semblat veure que un testimoni ja estava trucant els serveis d'emergències o la policia local, que han arribat al cap d'uns cinc minuts. L'escena ha despertat l'interès de desenes de curiosos, que no han marxat fins que l'ambulància s'ha endut la noia, amb la cama immobilitzada.



6 comentaris:

  1. Just anava a passar el pont i entre mig del pas zebra i el de "peatons" de davant de l'ambulatori una parella gran travessava per on volia.
    Jo pensava, ves tu quina barra havent el pas zebra o l'altre a deu metres d'on eren.
    Tan uns com els altres, conductors i vianants, les fem coronades!
    La diferència és que els uns van en màquines que maten i els altres en los dallons a la mà.

    ResponElimina
  2. És una pas de vianants amb molt poca visibilitat per als vehicles que van en direcció dins Tortosa. Pensa que hi ha cotxes al davant d'Alado i això dificulta la visibilitat. Jo mateix m'he pegat molts "sustos", tant en cotxe com a peu.

    Salut !!!

    ResponElimina
  3. Que suggereixes Jordi?
    Que no es deixe aparcar?
    Jo ja ho veig bé. Encara que discrepo en lo de la visibilitat, i jo m'hi veig poc. Crec més que son qüestions de consciència i respecte.

    ResponElimina
  4. Bé Mario, jo quan vaig en cotxe cap al pont, els cotxes aparcats no em deixen veure si ve un vianant, però com se que és un tram transitat no accelero i vaig poc a poc. Per la nit és un altre cantar.

    No demano treure els aparcaments, demano més consciència al volant, que és va per ciutat amb molts passos de vianants (hi ha molt de fitipaldi per estes terres). Si fos un lloc recurrent d'accidents, també es podria posar un senyals lluminós com el que hi ha davant les piscines. Els aparcaments deixem-los estar tal com estan.

    Salut !!!

    ResponElimina
  5. Voleu conèixer un lloc perillós per creuar: l'Eix de l'Ebre entre la gasolinera dels Quatre Camins i l'aparthotel Corona. Els veïns de la zona ens juguem la vida cada vegada que hi passem...

    ResponElimina
  6. El pas de peatons de la farmacia Gamundi es dels pitjors. Just després del canvi de rasant (baixant del pont) gires a la dreta i si hi ha algú travessant t'has d'aturar en plena corba i costa avall. Perillós pels peatons i pels cotxes que s'aturen de rebre pel darrera.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta