26 de febrer del 2010

Nou cicle de Cinema Infantil en Català a Roquetes

La pel·lícula d'animació Planet 51, dirigida per Jorge Blanco, obre demà el nou cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) que s'allargarà durant tots els dissabtes de març als multicinemes Ocine de Roquetes. El passi serà a les 16.15 hores, i el preu de l'entrada és de 3,50 euros. El CINC és una iniciativa amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, i s'emmarca dintre de la campanya Encomana el català. Tot i que és una coproducció epsanyola, la versió original de Planet 51 és en anglès, amb les veus dels actors Dwayne Johnson, Jessica Biel i John Cleese. La versió catalana de Planet 51 es va estrenar als cinemes el 27 de novembre del 2009, en 25 sales comercials de Catalunya, una d'Andorra i una de Mallorca. La pel·lícula, amb guió de Joe Stilman, explica la història d'una família d'extraterrestres que viu tranquil·lament en el seu planeta, fins a l'arribada de qui per a ells és un alienígena: un home.

Més informació, tràiler i opuscle amb la resta de pel·lícules, a Pantalla-Completa

2 comentaris:

  1. la iniciativa de passar-les en català és bona, pero tarden massa. Totes les pel·lís del cicle ja es van passar per Roquetes (en castellà) fa 6 mesos - natros ja hem vist 4 de les programades.
    Que hem de fer, tornar a pagar per "recolsar" la causa i donar els xiquets una oportunitat de sentir pel·lis en català? (de moment sembla que si)

    ResponElimina
  2. Planet 51 s'ha de veure perquè ha participat un tortosí de forma destacada. Al darrer número de la Veu de l'Ebre hi ha una entrevista.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta