4 de febrer del 2011

ICV vol “un altre full de ruta” per a la vegueria de l'Ebre

Forcadell presenta una moció que es debatrà en el ple de Tortosa aquest dilluns ·

Jaume Forcadell va presentar ahir una moció del grup municipal d'ICV perquè l'Ajuntament de Tortosa reclame al nou govern català “un altre full de ruta” per assolir la creació de la vegueria de l'Ebre durant aquesta legislatura. El regidor d'ICV va lamentar que la vicepresidenta, Joana Ortega, digués que les vegueries no són una prioritat del govern de CiU. Segons Forcadell, “la lluita contra la crisi és del tot compatible amb l'assoliment de la vegueria”, i la situació econòmica no hauria de ser “una excusa” per deixar el projecte al calaix. Així, Forcadell va recordar que, abans i durant la campanya electoral, CiU no va qüestionar les vegueries, sinó la seua falta de competències i de finançament. “Si la llei que va aprovar el govern anterior no els agrada, que es posen a treballar en una altra proposta i que facen les gestions necessàries amb Madrid”, va assenyalar.

D'altra banda, el portaveu d'ICV va tornar a denunciar la falta de transparència del govern de CiU i ERC sobre la relació valorada de llocs de treball de l'Ajuntament. Segons Forcadell, en la comissió informativa de règim interior li han negat informació “per evitar filtracions a la premsa”, tot i que El Punt ja en va avançar els detalls fa 12 dies.

Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta