4 de febrer del 2011

Unió s'assegura els serveis territorials de Governació i l'ICD

Entren Rosa Maria Peig i Gemma Carim, en el lloc de Carles Pasqual i Alícia Gamundi·

Rosa Maria Peig, natural de Vilalba dels Arcs i funcionària dels serveis territorials de Treball a les Terres de l'Ebre, serà la nova directora territorial de Governació i Relacions Institucionals, en substitució del republicà Carles Pasqual. Peig és llicenciada en dret i serà la primera directora territorial d'Unió al territori, ja que fins ara els directors nomenats oficialment són de Convergència o han estat proposats per aquest partit: Antoni Martí (Ensenyament) i Albert Gómez (Salut). Un altre càrrec que fonts d'UDC van poder confirmar ahir és el de l'alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, que rellevarà la tortosina Alícia Gamundi (ERC) al capdavant de la coordinació territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a l'Ebre. Encara queda per confirmar oficialment els nomenaments anunciats de Francesc Ferrer (Cultura), Mercè Miralles (Empresa i Ocupació), Manolita Cid (Benestar i Família) i Pere Vidal (Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient). A més, si no hi ha canvis, la previsió és que el delegat, Xavier Pallarès, assumeixi les competències de Justícia, Economia i Coneixement i Interior, a més de les de Territori i Sostenibilitat.

Unió està forçant la màquina negociadora a les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu d'aconseguir llocs de responsabilitat. A més dels nomenaments segurs de Rosa Maria Peig (Governació) i Gemma Carim (ICD), els democratacristians voldrien dirigir també una àrea que governen com és Agricultura –ha sonat el regidor ampostí Pere Vidal, de CDC, però Unió aposta per un funcionari el nom del qual no ha transcendit–, a més d'altres serveis territorials com el de Joventut. A banda, des d'Unió també s'han interessat per copar la direcció de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece).

El tema al diari El Punt:
-El ball dels delegats
-Unió de l'Ebre s'assegura l'ICD i Governació

Fotos: UDC i Ajuntament de Vinebre

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. I que fa tanta gent en un territori que no avança cap a cap lloc? Posar los pals a les rodes?
    A banda de cobrar una pasta gansa.
    Bon vi a Vilalba.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta