13 de desembre del 2013

Més Ràpita inaugura la seu del partit i ja prepara les eleccions municipals del 2015



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El regidor no adscrit de Sant Carles de la Ràpita, Pedro Hernández, està convençut que pot donar la sorpresa a les eleccions municipals del 2015 amb el seu nou projecte polític, el grup local independent Més Ràpita. Una nova formació política que aquest divendres al vespre inaugura la seua nova seu, i que ja té definida bona part de la candidatura amb què concorrerà a les properes eleccions municipals. De fet, Hernández ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per presentar el qui serà el número 2 de la llista electoral, el jove Ivan Subirats. A les eleccions del 2011, quan van concórrer sota les sigles del Partit Popular, es van quedar a només 17 vots d’un tercer regidor, i ara, amb el projecte de Més Ràpita, Hernández considera que poden obtenir uns resultats encara més bons.

Hernández i bona part de la militància del PP a la Ràpita van decidir abandonar el partit el mes de març d’enguany, per desavinences amb la cúpula del Partit Popular per qüestions locals i també per l’aflorament del casos de corrupció. Al cap d’un mes ja van començar a organitzar la creació d’un nou partit, en la línia de la formació Rapitencs Independents amb què Hernández va començar la seua trajectòria política al municipi. En aquest sentit, Ivan Subirats que l’experiència d’Hernández és el principal motiu que l’ha fet sumar-se al projecte polític de Més Ràpita. De la mateixa manera, també ha detallat que la seu que aquest divendres inauguren a la Ràpita vol ser un lloc obert al conjunt de la ciutadania.

Finalment, Hernández ha volgut deixar clar que en cap moment ha preguntat als seus companys de projecte per la ideologia política de cadascun. Així, l’alcaldable de Més Ràpita ha assenyalat que aquesta nova formació no tractarà qüestions de política nacional, sinó que es dedicarà exclusivament a treballar pels temes propis de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta