3 de juliol del 2011

L'EMD de Jesús estrena la piscina mig any després de començar les obres


L'EMD de Jesús ha obert aquest cap de setmana les seues piscines, una de les obres més reivindicades a la població. El nou equipament s’ha construït en només sis mesos en uns terrenys municipals adjacents a la carretera entre Roquetes i Jesús, amb un pressupost d'un milió d'euros. El complex inclou una sala poliesportiva amb vestidors, bar -que estarà obert tot l'any- i una terrassa. La piscina d'estiu té 25x12,5 metres, i estarà obert tots els dies de la setmana, des de les 10 del matí fins al es 8 de la tarda. A més, també hi ha una piscina més petita per als xiquets i una tercera amb rajos d’aigua a pressió. El gimnàs té 200 metres quadrats i permetrà alliberar l’actual, situat al casal de jubilats. Aquesta nova zona esportiva també disposarà d’un aparcament i de tres pistes de pàdel, tot i que encara s’estan acabant d'enllestir els treballs. L'EMD ha aprovat una sèrie d’abonaments: es pot triar entre un del quinzenal de 12 euros, un de mensual de 22 euros, o un altre de bimensual de 35 euros en tarifa ordinària, uns preus que es redueixen pels menors de 16 anys i jubilats. Mentrestant, l’entrada per un sol dia per a adults és de 2,50 euros, i per a menors de 16 anys i jubilats, de només un euro. L'EMD de Jesús també ha programat cursets de natació d'inicació per a menuts, i de perfeccionament per a joves i jubilats, a uns preus de 21 i 45 euros.

+Podeu veure el vídeo de Canal 21 Ebre

5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Abulafia ha dit...

    Seguirem atentament la programació.
    Ara potser que no hi hagi competència, donat l'enderrocament de les piscines de Ferreries, un fet del tot lamentable, més i tot com ha estat fet, i a començaments de l'estiu i l'hipoteca que suposa l'estrany contracte .
    166 kilos son kilos. Donem-ho per bo si s'aprofita bé.
    També, oco a la dada, haurem de veure si el conjunt d'activitats de cara al nou curs al gimnàs omple expectatives i realitats, no només de la raval, sinó de la ciutat. Que pensen i s'espavilen, queda poc per començar, i s'han d'amortitzar les instal·lacions, que, recordo, han pagat tots els tortosins i tots tenen dret a beneficiar-se'n. Lo que em sap mal és que si paguem per la inversió després haguem de pagar, encara més, pel usufructe. Capital + amortització pot ser massa, ja que pagues dos cops. Il·lustreu-me si m'erro.

    ResponElimina
  3. Començo a sentir veus en l'ambient polític que, de moment amb la boca petita, reconeixen que en anys passats, i fins avui, s'ha estirat més el braç que la manega en molts d'aspectes, un d'ells son les instal·lacions esportives. Després ens passara com la bombolla immobiliària: " jo ja ho deia " " es veia venir " .
    El poble que no tenia el seu pavelló o la seva piscina, ni era poble ni era res.
    En una població de 12.000 habitants ( Roquetes i Jesús ) se disposa de dos piscines, un pavelló, gimnasos etc.

    Ara Jesús disposarà d'una escola/institut i els joves que acabaran la primaria podran continuar els estudis secundaris al mateix poble, en sí mateix es positiu i a més cal suposar que a l'IES Roquetes per poder acollir tot el potencial alumnat s'havia d'ampliar, i ara s'ampliat el de Jesús, res a dir. Ara, de la mateixa manera que trobaríem una inversió supèrflua fer un IES a Jesús poden anar a Roquetes, per què no trobem inútil i malbaratador fer unes piscines si a 1.5 Km ja en tenim unes ? I prompte unes altres a 2 Km.
    Que consti que no tot es culpa dels governants, el poble, la ciutadania, tampoc s'està d'orgues i no estic gens segur que, plantejada la qüestió de no fer la piscina, molts hi estarien d'acord. Entre altres raons perquè no hi ha consciencia que el milió d'euros el paguem entre tots.
    Del complexe esportiu projectat a ferreries, millor ni en parlem.
    És ben cert, a Jesús, la piscina, era un equipament llargament reivindicat, es va prioritzat, per exemple, les instal·lacions o seu de l'EMD, era una opció, fins i tot és podrà argumentar que la major part de les inversions son amb diners que venen de fora. La pregunta a un governant responsable, seria: És prou raó, aquesta, per justificar sobre-dimensionaments ?

    ResponElimina
  4. El que és insostenible és que cada parcel·la unifamiliar dispose de la seva banyera-piscina. Millor una piscina a cada barri. El que és vergonyós és que una ciutat com aquesta no tingui un lloc com cal per a anar a refrescar-se.

    ResponElimina
  5. Dons sí, això és lamentable i indignant.
    Aquestes obres de la piscina municipal de Tortosa, fa 2 anys que diuen que tenien que començar.
    Aquests 2 anys a l'estiu no s'ha pogut fer us d'aquestes piscines, tenies que anar a la piscina coberta, en la calor que feia.
    Es lamentable que si en dos anys no s'han començat les obres no s'ha pogut utilitzar les piscines a l'exterior. Una vegada més es mostra la incompetència, no només del Sr. Bel, sinó del seu equip de govern i tots els anteriors mandataris de la ciutat.
    Les instal·lacions de les piscines feien pena els baters eren d'aquells que t'has de "acochar" i aguantar-te dret així fins que acabessis, al menys al de homes, porto molts d'anys a les piscines exteriors i mai havia canviat això, i les piscines interiors tenien un desperfecte, els banquets, ja que estaven rovellats, és normal que es rovellin, però no és normal que no es canvien, cada dia algú es feia un tall al peu per culpa d'aquells bancs.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta