3 de juliol del 2011

Ferran Bel, el 'gendre perico' de Xavier Trias?


El nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha hagut de demanar disculpes públiques aquest diumenge, per haver dit que 'seria una desgràcia tenir un gendre perico'. Ho hem llegit al diari Ara, i de seguida hem recordat la visita que Trias va fer a Tortosa al febrer del 2009, per reunir-se amb l'alcalde Ferran Bel, reconegut seguidor de l'Espanyol. Què deu pensar Bel, de les polèmiques declaracions del seu homòleg a Barcelona?

Trias ha dit aquelles paraules políticament incorrectes, en un to distès, en un documental encara no emès per televisió, però que ja que s'ha difòs per internet. En aquest sentit, l'alcalde de Barcelona ja ha enviat una carta de disculpa al president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, en la que diu que es tractava "d'una conversa amb un amic en to distès, distreta i de broma, que fora de context i de la forma que s’ha donat a conèixer, naturalment ha pogut molestar els aficionats de l’Espanyol". Amb tot, Trias ha reconegut: "En cap cas és acceptable que un representant polític, ocupant un càrrec institucional com el que exerceixo, faci aquests comentaris davant o darrere d’una càmera".

Imatge: CiU

8 comentaris:

  1. be el gendre perico de Trias ha fet en 4 anys, mes que el societa que hi havia abans. Fets i no paraules.

    ResponElimina
  2. Ostrons... quina de nous comentaristes!
    Espectaculars les declaracions de Sanchez Llibre!
    Demà al "3 a la carta de Tv3".
    Pos si a la primera posa la pota, com el Puig, pobra Barcelona!
    No dic pas que altres no l'hagin posat.

    ResponElimina
  3. Perfil de mixman al seu compte de Blogguer: "yo soy yo,y mis rarezas". No sé què té a veure ara la comparació que fas. Sembla que us han soltat tots a l'hora. Però que sapigueu que els càrrecs s'han acabat. Les prebendes, no.

    ResponElimina
  4. Si li agrada "Pulp Fiction", jo li dono 2 punts

    ResponElimina
  5. A tu també t'agrada "Joc de Trons" jotabe?

    ResponElimina
  6. Però això va de donar l'opinió o de posar-se entre nosaltres?
    A mi el rotllo ostil, no se, no se...

    ResponElimina
  7. Sempre hi poden haver casos pitjors que el d’En Trias, i es que jo tinc un gendre del Real Madrid…Una prova mes de que la imperfecció no esta renyida amb l’afecte..

    ResponElimina
  8. Eiccc. Quant de temps!
    Pos si!
    Lo que als gendres.... pos que vols que et digue. Ja se sap, gendres versus sogres ....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta