4 de juliol del 2011

Els bitllets de tren, al bar de l’estació de Móra la Nova


El bar de l’estació de tren de Móra la Nova ja ha començat a vendre bitllets. Els propietaris de la cafeteria s’encarreguen de la venda de tiquets de tren des del divendres passat, segons el contracte que han signat amb l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries. Adif havia decidit deixar d’oferir el servei de venda de bitllets de manera directa, a l’estació de Móra la Nova.

Davant d’aquesta situació, el sindicat CGT ha advertit que aquesta mesura suposa un pas més cap a la ‘privatització’ del servei públic ferroviari a la Ribera d’Ebre. Tanmateix, el personal d’Adif adscrit a l’estació de Móra la Nova seguirà exercint les seues funcions. Així, el personal vigilarà els combois de passatgers i de mercaderies, així com les tasques de circulació, però no vendrà els bitllets. Un acord entre Adif i el sindicat majoritari UGT ha permès que els treballadors de l’estació de Móra la Nova hagin pogut conservar la majoria de les seues tasques.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta