6 de gener del 2013

Arran de les Terres de l'Ebre reparteix carbó als 'culpables' de la crisi i als que se n'aprofiten

TERRES DE L'EBRE.- Membres de l'organització independentista Arran han realitzat aquest dissabte a la tarda una acció de denúncia a les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu d'assenyalar "els culpables de la crisi i els que se'n aprofiten per enriquir-se o per tirar endavant retallades socials". Així, els joves independentistes han portat carbó a una oficina de “la Caixa” de Tortosa, a les seus de Convergència i del PP a la capital del Baix Ebre, al Palau Episcopal, i a l'edifici dels serveis territorials del Departament d'Interior.

L'acció, que s'ha fet per quart any consecutiu, "pretén denunciar aquells que s'han portat malament durant l'any anterior i mereixen un escarni", segons l'organització hereva de Maulets. Enguany, també s'ha posat de manifest la falta d'oportunitats per al jovent, tot denunciant l'expedient de regulació d'ocupació de Cemex i els acomiadaments de la planta cimentera d'Alcanar, les retallades socials, els atacs a la llengua catalana per part del govern estatal, "la repressió policial amb empresonaments i bales de goma", la deriva "ultraconservadora" de l'Església en matèria social, així com la crisi del sector financer, que ha afectat a la població amb "estafes" com les de les preferents i desnonaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta