28 de gener del 2013

El regidor de PxC i l'alcalde d'Amposta, citats aquest dimarts al jutjat

AMPOSTA (Montsià).- L'alcalde d'Amposta, el convergent Manel Ferré, ha acusat aquest dilluns el regidor de PxC a la capital del Montsià, Germà Ciscar, de voler "judicialitzar" la vida política municipal. De fet, durant el ple ordinari d'aquest dilluns la tensió entre Ferré i el regidor de l'oposició s'ha elevat arran de les referències a la declaració de l'alcalde com a imputat, prevista aquest dimarts al matí als jutjats d'Amposta, per les diligències prèvies del cas sobre un presumpte tracte de favor l'arquitecte municipal. Un cas denunciat, precisament, pel regidor de PxC, que també ha de comparèixer davant de la jutgessa. Durant el ple, Ciscar li ha requerit a Ferré si renunciaria al càrrrec, i com es recuperarien els diners en el cas que el jutjat demostre que el funcionari està cobrant més salari del que li pertoca arran de l'aprovació, per part del ple, del canvi d'horari i compatibilitat de la seua tasca a l'Ajuntament amb una activitat privada.

En aquest sentit, l'alcalde ha lamentat que el regidor de PxC haja volgut "judicialitzar" un cas pel qual l'Ajuntament ja va demanar el passat octubre un informe a la Direcció General de la Funció Pública sobre el procediment a seguir en un cas que ha qualificat de "tràmit administratiu". "Cal saber què dictaminarà el jutge. Si hi ha responsabilitat, l'assumiré", ha respost Ferré força molest.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta