28 de gener del 2013

Jardí alerta les Terres de l'Ebre que s’està deixant morir la línia de Móra la Nova

 

MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el convergent Jordi Jardí, ha aprofitat aquest dilluns el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 per reclamar que la reivindicació de les millores en el servei ferroviari, en el transport públic i en les infraestructures de les Terres de l’Ebre, també incloguen la realitat de la línia Reus-Móra la Nova-Saragossa i la situació de les estacions de la seua comarca. En aquest sentit, Jardí ha recordat que, en el cas de la Ribera d’Ebre, hi ha poblacions i polígons industrials que han nascut o han crescut al voltant de la línia del ferrocarril. Per tant, adverteix que totes aquestes reivindicacions haurien de fer-se amb una visió més territorial, si es vol afavorir la cohesió del projecte de Terres de l’Ebre. De fet, Jardí ha alertat el conjunt del territori que, si no es milloren la línia de ferrocarril i les estacions de Móra la Nova, Ascó, Flix i Riba-roja d’Ebre, aquesta important infraestructura acabarà desapareixent.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha recordat que durant els darrers anys s’han tancat estacions i no s’ha invertit gens en aquesta línia ferroviària del nord del territori. Segons Jardí, l’estratègia del govern de l’Estat és deixar-la morir, cosa que també suposarà la mort de l’economia de diverses poblacions de la Ribera d’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta