28 de gener del 2013

La mostra itinerat Art Joves de les Terres de l'Ebre arriba a Móra d'Ebre

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El vestíbul del teatre la Llanterna de Móra d'Ebre és, fins al proper 3 de febrer, l'escenari de la mostra itinerant Art Jove de les Terres de l'Ebre, que promou el Departament de Benestar Social i Família. Divendres passat, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, acompanyat de l’alcalde del municipi, Joan Piñol, i de la coordinadora territorial de Joventut, Maria Teresa Marcelino, va inaugurar l'exposició, que consta d’una vintena d’obres en diverses disciplines (audiovisuals, instal·lacions i pintures) i temàtiques diverses, algunes d’elles de caràcter interactiu.

Els autors són sis artistes ebrencs seleccionats en la darrera convocatòria d’Art Jove Terres de l’Ebre: Elena Blesa, Carlos Oriol, Oriol Balcells, Isaura Castellà, Madalina Iulia i Lara Gombau. Tots sis passaran a formar part del catàleg de joves creadors del territori que han participat en aquesta iniciativa en les darreres vuit edicions. L’exposició es podrà veure al vestíbul de La Llanterna els divendres i dissabtes de 17 a 20 hores, i els diumenges d’11 a 13 hores. Després de Móra d’Ebre, l’exposició col·lectiva i itinerant es traslladarà al Baix Ebre, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura al Palau Oliver de Boteller. Finalment, acabarà el seu recorregut a la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, el proper mes de març.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta