7 de gener del 2013

La nova consellera de Benestar Social i Família inaugura la nova residència de Batea

BATEA (Terra Alta).- La nova consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visitarà aquest dilluns per primera vegada les Terres de l’Ebre, per inaugurar la nova residència de gent gran de Batea, juntament amb l’alcalde de la localitat Joaquim Paladella. En realitat, la residència per a la gent gran de Batea va obrir les portes, després de molts mesos d’espera, el passat 16 de desembre. I fa només quatre dies que van entrar els primers residents. Amb una inversió de sis milions d’euros, l’edifici portava construït des del primer semestre del 2011, i només després d’una dura i llarga negociació amb el Departament de Benestar i Família es van poder concertar 30 de les 60 places públiques previstes. Així, en un primer moment, hi haurà 30 places públiques, mentre que les 30 places restants seran de prestació vinculada.

Paladella va afirmar que l’obertura del nou equipament suposarà un abans i un després per a Batea, i que la residència per a la gent gran representa l’arribada de l’estat del benestar al poble. A banda, l’alcalde va remarcar que en una primera fase es contractaran 18 persones, i que més endavant aquesta xifra es podrà ampliar fins als 40 treballadors. D’altra banda, l’alcalde de Batea també inaugurarà aquest dilluns el nou magatzem per a la planta de biomassa que l’Ajuntament ha construït al polígon industrial de Batea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta