28 de maig del 2013

Duran celebra amb tres tuits la designació de l'Ebre com a Reserva de la Biosfera

TERRES DE L'EBRE.- La classe política catalana també ha volgut celebrar aquest dimarts la decisió de la Unesco de declarar les Terres de l'Ebre com a Reserva de la Biosfera. Només fent un cop d'ull a Twitter s'han pogut veure les valoracions i les lectures que alguns polítics de primera fila han fet d'aquest tema. Per exemple, la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha afirmat que "luitar per la conservació del territori dóna fruits", i ha felicitat les Terres de l'Ebre pel reconeixement internacional. De la mateixa manera, un altre membre del govern català, el conseller de Territori i Sosteniblitat, Santi Vila, ha destacat que els "ecosistemes de les Terres de l'Ebre" han estat reconeguts amb aquesta figura de la Unesco.
Per la seua banda, el líder d'Unió Democràtica de Catalunya i portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dedicat tres tuits a valorar el reconeixement de les Terres de l'Ebre com a Reserva de la Biosfera. "Celebro que les Terres de l'Ebre hagin estat declarades reserva de la biosfera per la #Unesco. Enhorabona", deia el primer dels tuits. La segona piulada hi afegia: "És una bona notícia per a la gent q viu i treballa a Terres de l’Ebre, q tantes vegades s’ha sentit lluny dels centres de decisió". Finalment, en el tercer tuit, Duran ha escrit: "La decisió de la Unesco fa justícia a un territori, Terres de l’Ebre. És una decisió que reconeix el gran patrimoni del Delta".
El portaveu del PSC al Parlament, Jaume Collboni, també ha felicitat les Terres de l'Ebre pel reconeixement de la Unesco, tot citant un tuit de la diputada ebrenca Núria Ventura. "Felicitats ebrencs/ques“@NuriaVentura: Les Terres Ebre reserva biosfera, segell de qualitat. Ara a treballar  x oportunitat q això suposa”. La també socialista Rocío Martínez Sampere ha fet un retuit d'aquest missatge de Collboni.

Per la seua banda, el diputat republicà a Madrid, Alfred Bosch, també ha felicitat les Terres de l'Ebre per la Reserva de la Biosfera, tot i que en el seu tuit es refereix al delta de l'Ebre.
D'altra banda, l'exconseller d'ERC Josep Bargalló, que aquest dimarts ha visitat Tortosa per motius de feina, també ha celebrat la decisió de la Unesco, tot remarcant que les Terres de l'Ebre es mereixen ser Reserva de la Biosfera.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta