18 de juny del 2013

Amics dels Castells dedica el XIII Concurs de Pintura Ràpida al mercat central de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- L'associació Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa ha presentat aquesta setmana l'edició d'enguany del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Tortosa, que es farà el proper 29 de juny i que servirà per commemorar els 125 anys del mercat municipal. El concurs de pintura ràpida és una de les activitats més importants que organitza l'entitat, tot i que ja feia gairebé tres anys que Amics dels Castells no el convocava.

Segons el president de l'entitat, Jordi Jordan, han renovat el concurs adequant-lo al temps actuals" i centrant-lo en la pintura ràpida, deixant la temàtica lliure, i especialitzant-se en un monument en cada edició. De fet, en aquesta ocasió, l'entitat Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa ha volgut dedicar el concurs de pintura ràpida a l'edifici del Mercat Central, perquè ha celebrat el seu 125è aniversari i perquè es tracta d'un espai emblemàtic del municipi, catalogat com a bé artístic d'interès nacional.

L'activitat tindrà lloc el proper 29 de juny,  durant tot el matí i fins les 14 hores, tant pels voltants del Mercat Central com al seu interior. Tot seguit, es convidarà als artistes a dinar en els establiments col·laboradors del nucli antic, al mateix temps que se'ls oferirà una visita guiada gratuïta per diversos espais patrimonials de la ciutat. Segons Jordan, cal aprofitar qualsevol activitat per enseyar "què tenim a Tortosa". " I si vénen uns seixanta pintors d'arreu de l'Estat, és un bon moment per fer-ho", ha apuntat el president de l'entitat. L'entrega de premis del concurs es realitzarà el mateix dia a la seu d'Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, al número 10 del carrer Portal del Romeu. Serà a partir de les 17.30 hores. En aquest mateix espai es podran veure exposades les obres premiades. fins el proper 13 de juliol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta