27 de juny del 2013

La Sénia obre les portes de la nova piscina coberta, climatitzada amb biomassa



LA SÉNIA (Montsià).- La Sénia ha obert aquest dimarts, 25 de juny, les portes de la seua piscina climatitzada. Es tracta d'una piscina pionera a les Terres de l'Ebre, ja que l'Ajuntament senienc ha apostat per la biomassa per escalfar l'aigua, en la línia del que també havia previst l'Ajuntament de Batea, amb un altre projecte d'aprofitament de la biomassa. Tot i resultar més costosa en el moment de l'adquisició, l'alcaldessa de la Sénia, Marutxi Ballester, va justificar l'elecció d'aquesta tecnologia perquè, a la llarga, ha de suposar un estalvi econòmic i ecològic, en relació les calderes convencionals de gasoil.

La piscina coberta és un equipament molt reivindicat històricament pel conjunt de la població, que podrà ser utilitzat també pels municipis veïns. Es troba ubicada al passeig de la Clotada, en un espai d'equipaments on també hi ha el pavelló, el camp de gespa artificial i el conjunt del complex esportiu amb serveis per joves i grans. En aquest sentit, Ballester va afirmar sentir-se orgullosa per haver pogut fer la piscina amb una aportació inferior als 200.000 euros per part de l'Ajuntament, ja que el projecte ha rebut un milió d'euros en subvencions.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta