27 de juny del 2013

Campredó comença el festival Curt-Redó, amb una gala d'entrega de premis com a novetat

CAMPREDÓ (Baix Ebre).- L’Associació Cultural Soldevila de Campredó organitza, per sisè any consecutiu, el Curt-Redó, festival de curtmetratges de les Terres de l’Ebre. Enguany se celebra des d'aquest dijous, 27 de juny, fins al diumenge 30 de juny. Les projeccions són gratuïtes i tindran lloc a la plaça de l’Església de Campredó a partir de les 22 hores. El programa inclou una vintena d’obres entre curtmetratges i migmetratges de ficció, documentals i spots publicitaris, tots ells vinculats a les Terres de l’Ebre ja siga per temàtica, perquè hi estan rodats, o perquè algun professional ebrenc hi ha treballat. A més, com a novetat, en aquesta edició s’ha programat una gala d’entrega de premis per diumenge a la nit, on es reconeixerà el Millor Curtmetratge Documental, el Millor Curtmetratge de Ficció i la Millora Producció Campredonenca.

El jurat de la primera gala del festival Curt-Redó estarà format per Antonio Barrero, director del Festival Internacional de Cinema en Català; Anna Zaera, periodista, Rafel Castells, fotògraf, i Jordi Arrugat, politòleg. Entre el programa d’enguany hi destaquen les projeccions dels documentals La estrategia de Madame Bretó, de la realitzadora d’origen planer Zoraida Rosselló; La ciutat efímera, del realitzador de Deltebre Albert Vidal; Interior de Paisatge, de la realitzadora vallesana Elisenda Trilla. D'altra banda, també les obres de ficció i anuncis Au però au, del fotògraf i realitzador tortosí Guillermo Barberà; Criatures de nit, Sonàmbula, Oda al amor, Lois tengo que decirte, de Javier Araguz, nascut a Barcelona però afincat a Camarles, i Tortosa, ciutat del Renaixement, del campredonenc Germán Machí. 





CURT-REDÖ 2013 from Oriol Gracià Carles on Vimeo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta