27 de juny del 2013

Iniciativa-Entesa per Tortosa denuncia que Bel vol apropiar-se de les obres al pont del tren

TORTOSA (Baix Ebre).- El grup d'Iniciativa-Entesa per Tortosa realitzarà a partir de la primera setmana de juliol una campanya informativa pels diferents barris de la ciutat, amb l'objectiu d'explicar les idees del partit per una "Tortosa de futur". És a dir, tot just quan es compleixen els primers dos anys de l’actual mandat, i després de CiU comencés fa poques setmanes una campanya per recollir les demandes dels ciutadans.

De fet, segons el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, la campanya també serà una crítica a l’acció del govern de Ferran Bel i de CiU. Així, els ecosocialistes volen explicar a la ciutadania les “mentides i enganys” que s’han produït per part de l’equip de govern de CiU a Tortosa, com ara el nou complex d'aigües a l'estadi municipal. De fet, Jordan ha recordat que Bel va voler fer creure a la ciutadania, ara fa més de dos anys, que l’inici de les obres de les noves piscines era imminent. D'altra banda, ICV també denunciarà que Bel s’haja volgut apropiar deles obres del pont del tren, una actuació que ha estat finançada íntegrament pel govern de l’Estat.

Finalment, els ecosocialistes també recordaran que Bel va prometre redactar el pla estratègic de la ciutat i que sis anys després encara no s’ha efectuat. A més, també denunciaran el rebuig a l’inici del procediment perquè Tortosa siga reconeguda Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco, o que s’afirmés que s’ampliava la zona blava per construir el pàrquing del Rastre, una actuació que finalment tampoc s’ha realitzat.

Via Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. En la meva humil opinió, pareixen criatures.

    ResponElimina
  2. Clar, queixar-se quan t'estan roban és de criatures.
    Aaaaaiiii, si no fos per les criatures, viuriem en segles X o XI...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta