5 de juliol del 2013

Benjamin León Trio a l'Observatori i el concert de Manel Fuentes al parc de Tortosa, en la recta final de la Mostra de Jazz

TORTOSA / ROQUETES .- L’Observatori de Roquetes organitza per aquest divendres la segona edició de Jazztronomia, un activitat que busca estimular al màxim els sentits combinant la gastronomia, la música i la ciència. La vetllada s’iniciarà amb una visita guiada per les instal·lacions de l’Observatori, seguit d’un sopar amb música ambiental en directe. Després, serà el torn de fer una observació astronòmica per acabar amb un concert a càrrec del grup de Jazz Benjamin León Trio. L’activitat, que requereix reserva prèvia, s’emmarca dintre del programa de la XX Mostra de Jazz de Tortosa.

Un programa que, per a la nit de divendres, comptarà també amb l’actuació de A Quiet Mann a la Vinoteca Tanins; hi haurà també una actuació del cicle Espai Jazz Jove dels Països Catalans al restaurant la Torreta de Remolins, i finalment, a la terrassa del restaurant El Parc una actuació de discjòqueis en el marc del Jazz Covers. L’actuació estrella però, s’espera per a la nit de dissabte, amb Manel Fuentes i la Vella Dixieland, que faran un homentatge a Bruce Springsteen al passeig central del parc municipal Teodor González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta