8 de juliol del 2013

Xavier Royo, nou president del Code abans del nou ens de polítiques ambientals al Baix Ebre i Montsià

L'ALDEA (Baix Ebre).- El vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Ebre i portaveu municipal de CiU a l'Aldea, Xavier Royo, ha estat nomenat nou president del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i el Montsià (Code). Royo relleva en el càrrec el senienc Eduard Robert, representant del Consell Comarcal del Montsià, en virtut de l'acord de l'alternança previst en la presidència de l'ens. Segons ha avançat al plenari que ha fet efectiu el canvi, la integració del Code en el nou ens de polítiques ambientals que preparen tots dos organismes comarcals serà una de les seues "tasques prioritàries", per tal de "donar resposta i servei a les diferents activitats" del Code en l'actual context econòmic.

 Entre d'altres, el Code s'encarrega de planificar, gestionar i executar els tractament sobre el terreny contra la plaga de la mosca negra i la població de mosquits del delta de l'Ebre, així com de l'assessorament tècnic en matèria ambiental als consells comarcals i als municipis que l'integren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta