26 de setembre del 2013

El físic tortosí David Altadill, nou director de l'Observatori de l'Ebre

ROQUETES (Baix Ebre).- El Patronat de la Fundació de l'Observatori de l'Ebre ha aprovat el nomenament de David Altadill com a nou director del centre en substitució de Juan José Curto. Altadill, doctor en Ciències Físiques, nascut a Tortosa fa 47 anys, està vinculat a la institució des de 1994, on ha treballat principalment en activitats de recerca sobre la ionosfera terrestre. Més recentment, ha estat responsable del projecte antàrtic de l'Observatori i del Projecte Europeu SWING, que busca crear una xarxa de comunicació per a situacions d'emergència. El principal repte del nou director serà la consolidació econòmica del centre per garantir-ne la seua sostenibilitat.

També treballarà en la reorientació de les activitats amb l'objectiu de reforçar la transferència de coneixement, intensificar les activitats de divulgació, revaloritzar i preservar el patrimoni i, finalment, garantir la continuïtat i la fiabilitat de les observacions realitzades ininterrompudament durant més d'un segle. Per la seua banda, Curto, director durant els últims quatre anys i funcionari del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), continuarà treballant al centre com investigador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta