31 d’octubre del 2013

Batea decideix desconvocar la consulta ciutadana i posa el seu centre de rehabilitació a disposició de la Generalitat

BATEA (Terra Alta).- El govern municipal Batea ha decidit desconvocar la consulta ciutadana que havia previst per al proper 3 de novembre, després d'haver denunciat les suposades irregularitats en l’adjudicació  del servei de Rehabilitació i logopèdia de la comarca a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI per part de la Generalitat. A través d'un comunicat emès aquest dijous, el govern de Joaquim Paladella (UPTA-PM) afirma que ha comprovat que aquesta fundació no té la llicència d’activitat per desenvolupar l’activitat. Segons la mateixa nota, la consulta queda desconvocada perquè "la gent no pot decidir entre el centre públic de l’Ajuntament i el centre privat, ja que aquest darrer ni tan sols té les llicències per podar donar el servei".


De la mateixa manera, el govern de Batea també reclama que la Generalitat prengui "urgentment" les mesures oportunes per que es compleixi la legalitat i es doni el servei, "sense que es vegin afectades les persones de Batea i la Terra Alta". "Comuniquem també que l’Ajuntament ha posat el Centre públic a disposició de la Generalitat per resoldre urgentment la situació creada i donar respostes a les necessitats de la gent i del servei", conclou la nota signada pel mateix alcalde.

Paladella havia anunciat dimecres que l’Ajuntament de Batea ha clausurat temporalment el centre de rehabilitació que gestiona la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI. Amb aquesta mesura, el govern de Paladella manté el pols amb la Generalitat per l’adjudicació del servei de rehabilitació del poble en detriment del centre municipal. L'alcalde va assegurar que el centre d’aquesta entitat privada no té els permisos perceptius. A més, l’Ajuntament considera que el centre tampoc compleix les condicions que requeria el concurs obert pel departament de Salut, i que va acabar guanyant el passat juliol per adjudicar-se la prestació de la rehabilitació a Batea, en detriment del servei públic de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta