28 d’octubre del 2013

La PAH denuncia que el tancament de Bankia deixa desemparades 15 famílies a l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha denunciat aquest dilluns que 15 famílies de les Terres de l'Ebre quedaran en situació de desemparament amb el tancament de totes les sucursals de Bankia al territori, a partir del proper 22 de novembre. Des de la PAH han explicat que, dels 30 casos de desnonament que tenen actius, fins a 15 pertanyen a Bankia i l'entitat, davant l'imminent tancament de les sucursals a l'Ebre, ja no accepta negociar amb els afectats per la hipoteca i ni tan sols deixar entregar-los els papers per l'estudi de la dació en pagament.

Segons expliquen, Bankia emplaça els afectats a desplaçar-se 100 quilòmetres fins a Tarragona, o bé a Barcelona. Des de la PAH denuncien que Bankia tracta de forma vexatòria els afectats, "amb prepotència i amb falta de respecte a les persones que passen moments difícils i que no tenen recursos per desplaçar-se tants quilòmetres". La portaveu de la PAH, Txell Teruel, ha explicat que aquest proper mes de novembre, els dies 8 i 22, hi ha previstos dos desnonaments que fins al moment no han pogut paralitzar. Teruel ha afegit que la situació cada vegada és més greu, i que cada dia hi ha més afectats per la hipoteca. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca es reuneix cada dimarts a les 19 hores al centre cívic de Ferreries, a Tortosa.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta