29 d’octubre del 2013

Masdéu defensa l’actuació de l'Ajuntament de la Ràpita en el cas Arriaz i rebutja les crítiques d'ERC



Sant Carles de la Ràpita (Montsià).- L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín Masdéu (CiU), ha repassat l’actualitat del seu municipi aprofitant el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. Masdéu ha comentat temes com l’anunci de l’arribada del primer creuer turístic a la Ràpita, a partir de l’estiu del 2014, i de com la població hauria de preparar-se per rebre un nou perfil de turista estranger. De la mateixa manera, l’alcalde ha avançat que el nou Museu del Mar de la Ràpita s’inaugurarà el proper 24 de novembre. A més, també ha repassat les gestions que està fent l’Ajuntament per rellançar la zona d’oci nocturn de Garbeach, o bé la recent aprovació del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM).

 En aquest sentit, i encara parlant d’urbanisme, Masdéu ha carregat contra el grup municipal d’Esquerra per fer política amb la situació de l’edifici Arriaz. I és que, en els darrers dies, el republicà Josep Caparrós ha demanat l’actuació del govern municipal per evitar que els veïns de la Ràpita hagen de pagar els “plats trencats” d’una llicència mal donada. Així, l’alcalde ha recordat que aquesta llicència va ser atorgada pel govern anterior, i que l’Ajuntament ha d’esperar-se fins el 4 de febrer del 2014 per saber què cal fer amb l’edifici Arriaz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta