15 de novembre del 2013

El deltebrenc Lluís Soler, nou president de Convergència del Baix Ebre en substitució de Toni Martí

TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu de CiU a Deltebre i actual president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha estat elegit aquest dijous a la nit, per unanimitat, nou president comarcal de CDC al Baix Ebre. Soler encapçala la direcció del partit a la comarca després que el seu antecessor, el tortosí Toni Martí, decidís deixar el càrrec per dedicar-se estrictament a la seua feina com a director dels serveis territorials d'Ensenyament. Soler ha afirmat que inicia la seua nova responsabilitat política amb "il·lusió" i amb ganes de dur a terme "una tasca constructiva que permeti que el partit creixi i afrontar els reptes de futur nacional i municipal amb garanties".

La candidatura de Soler ha aconseguit l'aval unànime dels diferents representants institucionals i orgànics de CDC al Baix Ebre. Després de l'elecció, Soler va agrair el suport dels militants i va instar-los treballar amb una línia de cohesió que "reforci l'acció municipal, la visualització de l'acció de govern i que impulsi la creació de nous militants". A més, la candidatura de Soler permetrà, per primera vegada, constituir una comissió executiva d'agrupació que estarà configurada pels diferents quadres orgànics i institucionals a proposta de CDC al Baix Ebre, afegint també els responsables de les agrupacions locals. Per a Soler, aquesta nova executiva permetrà "teixir la interrelació necessària entre tots els responsables orgànics i institucionals per enfortir el partit i l'agrupació comarcal i encarar el nou context electoral de les eleccions europees però, sobretot, les eleccions municipals i, a la vegada, el procés de construcció de l'estat propi".

En el marc de la nova Comissió Executiva d'Agrupació es comptarà amb un nou òrgan de decisió i de seguiment anomenat Comissió Permanent Comarcal. Aquest òrgan estarà conformat pel president comarcal i per quatre membres que s'encarregaran de portar, juntament amb Soler, l'operativa de CDC a la comarca: Alfredo Ferré (Els Reguers- Tortosa), a la Secretaria d'Organització; Xavier Royo (L'Aldea), a la Secretaria d'Acció Municipal; Joan Pere Gómez (L'Ametlla de Mar), a la Secretaria d'Acció Institucional; i Clara Prades (Tivenys), a la Secretaria d'Acollida, Participació i Formació.

Lluís Soler, de 30 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UPF, en l'especialitat en Economia i Gestió Pública. El 2007 va ser escollit regidor a l'Ajuntament de Deltebre. Des de les passades eleccions municipals de 2011, Soler és el portaveu de CiU a l'Ajuntament de Deltebre i president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Imatge CiU Terres de l'Ebre

3 comentaris:

  1. Està bé, Martí s'ho deixa per dedicar-se a la delegació d'ensenyament exclusivament. Respectable. Fins i tot es podria dir, si la raó és estrictament aquesta, que és digne d'aplaudiment. La cosa grinyola quan el que el substitueix, també té, a més de la presidència comarcal de Convergència, la del Consell Comarcal i regidor de Deltebre. Sembla evident que el que a un li impedeix tenir el dos càrrecs a l'altre no, a més en té un tercer. Qui hi entén ? Qüestió de plantejaments personals, de capacitats de treball, conveniències internes de partit ? Més prompte haguessin acabat dient que un plega i entra l'altre i punto pelota. Per cert, de president del Consell Comarcal no és cobra pas menys que de director de serveis territorials. Llavors, el temps dedicat al partit li treure'm del Consell ? Ai, ai, ai el plumero......

    ResponElimina
  2. Això em fa recordar el "cese" del Dr. Rolan quan manàven els socialistes ....

    Es veu que de Joans, Joseps i "plumeros" n'hi ha a totes les cases ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta