29 d’octubre del 2007

Huguet desfà l'argument d'Alcanar contra el dipòsit i la planta de gas

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, és un dels membres del govern de la Generalitat que més sovint diu les coses pel seu nom, o si més no com les pensa. Estiguem d'acord amb ell o no, aquesta és una qualitat no gens freqüent entre la classe governant, en una època massa dominada per la correcció política, els interessos de partit, les enquestes d'opinió i l'estratègia electoral. En algun moment l'he criticat per posar en dubte el finançament del campus de la URV a Terres de l'Ebre, o per voler convertir el procés de neteja del pantà de Flix en un parc d'atraccions de la descontaminació. Divendres, Huguet va visitar el territori i va desfer amb unes declaracions inesperades un dels principals arguments de l'Ajuntament d'Alcanar contra el projecte de la planta i el dipòsit submarí de gas de Vinaròs. El conseller va dir que el desenvolupament turístic és perfectament compatible amb el projecte Castor, i va posar com a exemple la convivència de Port Aventura amb el polígon petroquímic de Tarragona. "Activitat industrial i turística poden conviure si les coses es fan amb seny", va precisar Huguet, potser sense ser conscient que la premsa publicava el mateix divendres les conclusions del pla de dinamització turística d'Alcanar, que assenyala que el creixement turístic és incompatible amb la instal·lació del dipòsit submarí i la planta de gas. De fet, en sentir les declaracions d'Huguet a la premsa, alguns van córrer amb un retall del diari El Punt en què apareixia la notícia. La veritat és que les paraules d'Huguet no feien cap favor a la política d'ERC al territori, a la posició de l'Ajuntament canareu, ni tampoc a l'estratègia del seu alcalde, el també republicà Alfons Montserrat. "Però així no podem anar enlloc, no podem dir sempre que no", expliquen que es queixava Huguet...

Per saber més:
-El conseller Huguet sosté que la planta de gas i el creixement turístic d'Alcanar són compatibles
-El pla de desenvolupament turístic d'Alcanar es declara incompatible amb el dipòsit i la planta de gas

Foto: ERC

4 comentaris:

  1. Cada dia més les estrategies basades en la demagogia tenen menys exit, no es pot tenir a la gent enganyada molt de temps, poco a poc la veritat va sortint a la llum i alguns pot ser haurien de donar explicacions, sobretot l'alcalde d'alcanar que amb una economia del municipi en caiduga lliure el que hauria de fer es treballar per a diversificarla i evitar que els joves d'alacanar haguem de sortit del poble per a poder treballar.....sense tenir cap informacio contrastada del que es el projecte del gas va començar a montar plataformes amb l'ajuda de la seva jefa.

    ResponElimina
  2. A veure si ho entenc, el conseller Huguet esta desautoritzant a Bel, Fores, Montserrat i cia?

    ResponElimina
  3. Si.
    Bel no perquè és de CiU.
    Però, fot la pota fins al fons i a tota l'ERC de les TE contra les cordes.
    Es lo de sempre, manen los de Barcelona i Girona.
    I els d'Alcanar teniu altres formes de suïcidar-vos que empassar-vos lo marró de la "gassejadora" que en Mathaussen ja en va haber prou!
    Mos fan tragar la merda que ells no volen.
    Entre el Camps i el Montilla.... ho tenim clar los ebrencs.
    PURA DISCRIMINACIÓ TERRITORIAL

    ozlaiu

    ResponElimina
  4. La visió del tema "tota la merda ve aquí" l'hem de començar a superar. Alguns obliden que per exemple la Costa Brava té urbanitzacions que destrueixen el litoral, el Pirineu estacions d'esquí que fan el mateix o les comarques centrals i de Ponent problemes amb els puruins, però de tots aquests territoris surten propostes de desenvolupament i a tot arreu tenen lloc projectes de gran abast. Aquest projecte és una oportunitat a aprofitar pel territori.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta